DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.147.642,41 -0,26%

Kara Yollarındaki Güncel Durum ve Çalışmalar

Karayollarında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle dikkatli olunmalı ve trafik işaretlerine uyulmalıdır.

Yayın Tarihi: 21.09.2024 08:33
Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 08:33

Kara Yollarındaki Güncel Durum ve Çalışmalar

Kara Yollarındaki Durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım süreçleri devam ediyor. Bu kesimlerde yavaş gitmek ve trafik işaretlerine uymak büyük önem taşıyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu Güncellemesi

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, İzmir-Çeşme Otoyolu ile bağlantı yollarının 6-11. kilometrelerindeki üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılmakta ve ulaşım iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Anadolu Otoyolu'nda Kapalı Kesimler

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Doğu-Yeniçağa kavşakları arasındaki 20-22. kilometrelerde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım, diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak devam etmektedir.

Toprakkale-İskenderun Otoyolu Çalışmaları

Toprakkale-İskenderun Otoyolu'nda Serbest Bölge-Gözeneler kavşakları arasındaki üstyapı onarımları sebebiyle Adana istikameti trafiğe kapatılmıştır. Bu kesimde trafik akışı, Hatay istikametinden kontrollü olarak devam etmektedir.

Ankara-Niğde Otoyolu'nda Tek Şeritli Ulaşım

Ankara-Niğde Otoyolu'ndaki bağlantı yolu ve Kırşehir istikametindeki çalışmalar dolayısıyla ulaşım tek şeritten sürdürülecek.

İstanbul-Şile Yolunda Kısıtlamalar

İstanbul-Şile Yolunun 52-53. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle, İstanbul yönünde sağ şerit trafiğe kapatılmış ve ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

Diğer Yol Çalışmaları

Beyşehir-Isparta yolu'nun 25-44. kilometreleri ve Samsun-Ankara yolu'nun 34-40. kilometrelerindeki üstyapı yenileme ile Ereğli-Devrek yolu'nun 0-12. kilometrelerindeki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştirilmektedir.

Hopa-Borçka Yolunda Taşkın Sorunu

Hopa-Borçka yolunun birinci kilometresinde dere taşkını yaşanmış ve bu nedenle bölünmüş yolun Borçka-Hopa yönü trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım, servis yolundan kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Asfalt Çalışmaları için Dikkat!

Şarkışla-Altınyayla-Ulaş yolu'nun 40-45. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları sırasında sürücülerin trafik işaretleri ve işaretçilerine dikkat etmeleri büyük önem taşımaktadır.