DOLAR
34,26 0,05%
EURO
37,39 0,14%
ALTIN
2.919,22 -0,02%
BITCOIN
2.255.208,82 0,19%

Kara Yollarındaki Bakım ve Onarım Çalışmaları Hakkında Güncel Bilgiler

Kara yollarında bakım, onarım ve yapım çalışmaları nedeniyle sürücüler dikkatli olmalı.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 08:21
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 08:21

Kara Yollarındaki Bakım ve Onarım Çalışmaları Hakkında Güncel Bilgiler

Kara Yollarında Durum Gelişmeleri

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım işlemleri devam etmektedir. Sürücülerin, bu çalışmaların yapıldığı kesimlerde
yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları önem taşımaktadır.

Önemli Yollar ve Durumları

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu raporuna göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda bulunan Muallimköy-Altınova kavşakları arasında 1-6. kilometrelerinde İzmir yönünde Osmangazi Köprüsü'nün güney yaklaşım viyadüğünde bakım çalışmaları yapılacaktır. Bu nedenle, belirtilen günlerde otoyolda sağ ve emniyet şeritlerinden trafik akışı sağlanacaktır.

Aydın Çevre Yolu ile Aydın-Denizli Otoyolu bağlantı kesiminde üstyapı çalışmaları sebebiyle, trafik akışı kontrollü olarak Aydın-Denizli istikametinde devam etmektedir.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Doğu-Yeniçağa kavşakları arasındaki 20-22. kilometrelerinde Ankara yönünde üstyapı onarımları nedeniyle, diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü geçişlere izin verilmektedir.

İzmir Çevre Otoyolu'nda Onur Mahallesi ile Karşıyaka kavşakları arasında derz çalışmaları nedeniyle iki şerit kapatılmış olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

TAG Otoyolu'nda Aslanlı-Nurdağı kavşaklarında deprem onarımları nedeniyle bant aktarımı gerçekleştirilmekte ve trafik akışı Adana yönünde kontrollü olarak sürdürülmektedir.

Antalya-Burdur Yolu'nda 2-6. kilometrelerde yapım çalışmaları sebebiyle sol şerit kapanmış, ulaşım sağ şerit üzerinden iki yönlü olarak devam etmektedir.

Samsun-Ordu Yolu, Beyşehir-Isparta Yolu ve Bingöl-Solhan Yolu'nda çeşitli bakım ve yenileme çalışmaları yürütülmekte olup, bu yollar üzerinde ulaşım kontrollü olarak devam etmektedir.

Son olarak, Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı Devlet Yolu'nun 28-29. kilometrelerinde yapım işlemleri nedeniyle bir kesim trafiğe kapatılmış ve diğer kesimden iki yönlü geçişe izin verilmektedir.