DOLAR
34,14 -0,15%
EURO
37,96 0,42%
ALTIN
2.882,97 -0,3%
BITCOIN
2.164.266,78 -0,38%

Kara Yollarında Güncel Durum ve Ulaşım Bilgileri

Kara yollarındaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması öneriliyor.

Yayın Tarihi: 15.09.2024 08:31
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 00:42

Kara Yollarında Güncel Durum ve Ulaşım Bilgileri

Kara Yollarında Durum Gelişmeleri

Ülkemizin kara yollarında, yapım, bakım ve onarım işlemleri devam ediyor. Bu süreçte, sürücülerin hızlarını düşürmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri büyük önem taşıyor.

TEM Otoyolu’nda Çalışmalar

Karayolları Genel Müdürlüğü, TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüşova kavşaklarında, üstyapı yenileme çalışmaları gerçekleştirildiğini bildirdi. Bu nedenle, her gün 21.00-07.00 saatleri arasında, otoyolun İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılacak ve ulaşım diğer istikametten sağlanacaktır.

TAG Otoyolu'nda Yenileme

TAG Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşaklarındaki 1-5. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü bir şekilde devam etmektedir.

Diğer Önemli Gelişmeler

  • Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolu: 51-52. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla Ankara-Kahramankazan istikametinde ulaşıma servis yolundan izin veriliyor.
  • Muğla-Denizli yolu: 51-54. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolların bir kısmından iki yönlü sürdürülmektedir.
  • Kızılkaya-Korkuteli yolu: 8-18 ve Sivas-Zara yolu: 11-16. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmesi gerekmektedir.
  • Bozüyük-Bilecik-Mekece yolu: 50-57. kilometrelerindeki çalışmalardan dolayı ulaşım kontrollü bir şekilde devam etmektedir.
  • Trabzon-Rize yolu: 33. kilometresindeki yaya üst geçidi çalışması sebebiyle her iki yönde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilmektedir.
  • Zonguldak-Devrek ayrımı-Çaycuma yolu: 0-8. kilometrelerindeki asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Sürücülerin, belirtilen alanlarda yol durumu ve trafik işaretleri konusunda dikkatli olmaları, güvenli bir ulaşım için oldukça önemlidir.