DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.147.597,41 0,23%

Kara Yollarında Güncel Durum ve Çalışmalar

Kara yollarındaki bakım ve onarımlar nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları gerekiyor.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 08:34
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 08:34

Kara Yollarında Güncel Durum ve Çalışmalar

Kara Yollarında Sürücüleri Bekleyen Durum

Kara yollarındaki yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş gitmesi ve trafik işaretlerine uyması gerekiyor.

Anadolu Otoyolu'nda Çalışmalar Devam Ediyor

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nda Abant-Kaynaşlı kavşakları arasında (Bolu Dağı Tüneli dahil 23 kilometre) tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle sürücüler Abant Kavşağı'ndan D-100 Devlet Yolu'na yönlendirilerek, Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapabiliyor.

TEM Otoyolu'nda Üstyapı Yenileme Çalışmaları

TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüşova kavşaklarında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapalı olacak, bu süre zarfında ulaşım 21.00-07.00 saatlerinde diğer istikametten sağlanacak.

TAG Otoyolu'ndaki Ulaşım Durumu

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda Bahçe Kavşağı ile Nurdağı Kavşağı arasında (1-5. kilometreler) üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikametinde ulaşıma kapalı olacağı ve Adana istikameti üzerinden kontrollü bir ulaşım düzenlemesi yapılacağı bildirildi.

İzmir Çevre Otoyolu ve Diğer Kesimlerdeki Çalışmalar

İzmir Çevre Otoyolu'nda Ankara Caddesi Çiğli istikametinde 0-1. kilometrelerindeki bağlantı kolunda yapılan genleşme derzi onarım çalışması nedeniyle bu kısım trafiğe kapalıdır ve ulaşım Altınyol güzergahından devam etmektedir.

Ankara-Konya yolu'nda 0-1. kilometrelerinde drenaj çalışmaları nedeniyle Konya-Ankara istikametinde tek şeritten kontrollü ulaşım sağlanmaktadır.

Korkuteli-Elmalı yolunun 28-29. kilometrelerinde patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle 10.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Diğer Yol Durumları

Samsun-Ordu yolu'nda 63-83. kilometreleri ile Bozüyük-Bilecik-Mekece yolu'nun 50-57. kilometrelerinde bakım ve yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü olarak devam edilmektedir.

Yozgat-Alaca yolu'nun 10-17. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 29-30. kilometrelerindeki Ormaniye ve Çamdere köprülerinde derz onarım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşıma tek şeritten kontrollü devam edilmektedir.