DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.120.951,2 -0,36%

Jose Mourinho İstanbul'da! Fenerbahçe taraftarını havalimanında selamladı

Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olmak için İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda taraftarları selamlayan Mourinho, bugün Ülker Stadı'nda düzenlenecek törenle resmi imzayı atacak.

Yayın Tarihi: 02.06.2024 16:12
Güncelleme Tarihi: 02.06.2024 16:12

Jose Mourinho İstanbul'da! Fenerbahçe taraftarını havalimanında selamladı

Jose Mourinho İstanbul'a Geldi: Mourinho'nun Fenerbahçe'ye İlk Adımı

Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevi için görüşmelere başlamasının ardından İstanbul'a geldi. Mourinho, Sabiha Gökçen Havalimanı'na iner inmez taraftarları selamlamak için apron dışına çıktı ve coşkuyla karşılandı.

Sabiha Gökçen'de Coşkulu Karşılama

Jose Mourinho'nun özel uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Uçakta Mourinho'ya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ve Ali Koç'un yönetim listesinde yer alacak Acun Ilıcalı eşlik etti. Mourinho, uçaktan iner inmez aprondan dışarı çıkarak havalimanında toplanan Fenerbahçe taraftarlarını selamladı.

fenerbahçe

Taraftarla İlk Buluşma

Mourinho, havalimanında kendisini bekleyen kalabalık taraftar grubuna selam verdikten sonra havalimanına geri döndü. Daha sonra, kendisini kalacağı otele götürecek olan helikoptere bindi.

İmza Töreni Bugün

Jose Mourinho, bugün saat 19.00'da Ülker Stadı'nda düzenlenecek törenle Fenerbahçe'ye resmen imza atacak. Bu imza töreniyle birlikte Mourinho, Fenerbahçe'deki yeni görevine resmen başlayacak.