DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.155.545,3 -0,63%

İzmir'de Bir Martının İlginç Anı Sosyal Medyada Viral Oldu

Foça'da bir martının denizde yüzen bir kişinin üzerine konduğu an, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 21.09.2024 17:24
Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 17:31

İzmir'de Bir Martının İlginç Anı Sosyal Medyada Viral Oldu

İzmir'de Sıradışı Bir Olay

İzmir'in Foça ilçesinde, denizde yüzen bir kişinin üzerine konan martı, cep telefonuyla kaydedilen görüntüsüyle sosyal medya kullanıcılarını etkiledi.

O Anın Kahramanı: Mehmet Oktay Özçelebi

Eski Foça'da yaşayan emekli Mehmet Oktay Özçelebi, iskele civarında arkadaşlarıyla oturduğu sırada, denizde sırt üstü yüzen bir kişinin göbeğine martının konduğunu fark etti. Bu ilginç anı kaydetmek için cep telefonunu kullanan Özçelebi, videoyu sosyal medya platformlarında paylaştı.

Sosyal Medyada Beğeni Yağmuru

Özçelebi, Anadolu Ajansı'na verdiği demeçte, "Martının o kişiye konduğu an beni oldukça etkiledi. Hemen videoyu çekmek istedim, gerçekten oldukça güzel bir hadiseydi," ifadelerini kullandı.

Martının Hikayesi

Özçelebi, martının İstanbul'dan Foça'ya tatile gelen bir aile tarafından getirildiğini öğrendi. Aile, dönmeden önce martıyı burada bırakmış. Ayrıca martının yuvadan düştüğünü belirten Özçelebi, "İstanbul'daki aile martıyı burada komşularına emanet etmiş. Şimdi martı kendi başına yaşamaya başlamış. Burada sıkça görüyoruz ama insanlara pek yaklaşmadığını fark etmemiştik," diyerek durumu aktardı.

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen...

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen görüntüsü, sosyal medyada beğeni kazandı. Görüntüyü çeken Mehmet Oktay Özçelebi, AA muhabirine açıklama yaptı.