DOLAR
34,25 0,1%
EURO
37,38 0,03%
ALTIN
2.918,91 -0,01%
BITCOIN
2.260.625,4 -0,06%

İzlanda Teknik Direktörü Hataları Değerlendirdi

İzlanda'nın teknik direktörü Age Hareide, Türkiye’ye karşı oynanan maçta yapılan hataları vurguladı.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 00:19
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 00:19

İzlanda Teknik Direktörü Hataları Değerlendirdi

İzlanda-Türkiye Maçı Sonrası Açıklama

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçta Türkiye'ye 3-1 yenilen İzlanda'nın teknik direktörü Age Hareide, karşılaşmadan sonra yaptıkları hataları değerlendirdi.

Karşılaşmanın Atmosferi

Hareide, maçın oynandığı atmosferin muhteşem olduğunu belirterek, Türkiye'deki maçların her zaman kalabalık geçtiğini ve taraftarın destekleyici tutumunun kendilerini etkilediğini kaydetti. Ancak, istedikleri sonucu alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Maç Değerlendirmesi

Hareide, "Bugün çok fazla hata yaptık, bireysel hatalar gündeme geldi. Bu sebepten dolayı maçı lehimize çevirmemiz oldukça zordu. Uzun bir aradan sonra böyle bir maç oynadık. 1-1'den sonra gelen gol, yeniden oyuna dönmemizi engelledi. Türk Milli Takımı bu maçı kazanmayı hak etti," dedi.

Oyuncular Hakkında Uyarılar

Ayrıca teknik direktör, "çok çabuk ve bitirici" olarak tanımladığı Kerem Aktürkoğlu için savunma oyuncularını uyardığını belirtti.

Gelecek Maçlar için Umut

Hareide, grup aşamasından çıkma şanslarının hala iyi olduğunu vurgulayarak, özellikle ev sahibi olduğu maçların soğuk havada yapılmasının avantajına dikkat çekti. "Burada hava oldukça sıcak. Soğuk havada daha iyi performans sergiliyoruz. Şu an arada bir puan var ve gelecekte neler olacağını göreceğiz, ancak henüz her şey bitmedi," şeklinde sözlerini tamamladı.