DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.152.168,13 0,02%

İtalya Voleybolundan Türkiye'ye Davet: Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni

İtalya'dan Türkiye Voleyboluna özel bir davet geldi. TVF Başkanı ve A Milli Kadın Takımı Başantrenörü Tören'e katılacak.

Yayın Tarihi: 24.08.2024 14:22
Güncelleme Tarihi: 24.08.2024 17:49

İtalya Voleybolundan Türkiye'ye Davet: Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni

İtalya'dan Türkiye Voleyboluna Önemli Bir Davet

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, İtalya'nın başkenti Roma'da 21 Ekim'de yapılacak olan Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni'ne davet edildi.

Davetin Detayları

TVF'den yapılan resmi açıklamaya göre, bu davet Euro Voleybol Konfederasyonu genel kurulunun gerçekleştirildiği Napoli kentinde iletildi. Üstündağ, Napoli'de düzenlenen genel kurulda İtalya Spor Yazarları Derneği Başkanı Gianfranco Coppola ile bir araya geldi. Coppola, yaptığı görüşmede Üstündağ ve Santarelli'yi ödül töreninde görmekten büyük memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Ödül Töreninin Önemi

İtalya Spor Yazarları Derneği tarafından hazırlanan özel madalya, Üstündağ'a takdim edildi. Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni, geçtiğimiz yıl Akdeniz Gazeteciler Derneği tarafından başlatılan bir projedir. Tören, İtalya Spor Yazarları Derneği, Avrupa Spor Yazarları Derneği ve Artemisia Vakfı gibi önemli kuruluşların katkılarıyla gerçekleştirilmektedir.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile A Milli Kadın Voleybol Takımı...

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli'ye İtalya'dan davet geldi. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ (solda), Avrupa Voleybol Konfederasyonunun genel kuruluna katılmak üzere İtalya'nın Napoli kentine gitti. Üstündağ, genel kurulda İtalya Spor Yazarları Derneği Başkanı Gianfranco Coppola (sağda) ile görüştü. Coppola, görüşmede Üstündağ ve Daniele Santarelli'yi Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni'nde görmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. İtalya Spor Yazarları Derneğinin 75. kuruluş yıl dönümüne özel hazırlattığı madalya, Üstündağ'a takdim edildi.