DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.153.256,7 -0,03%

İstanbullulara sabah müjdesi! İstisna olmadan her bireye yüzde yüz olarak destek verilecek

Yaşam maliyetlerinin artmaya devam ettiği İstanbul’da güzel gelişmeler de yaşanmakta. Umut verici bir haber İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün açıklandı

Yayın Tarihi: 29.05.2024 13:45
Güncelleme Tarihi: 29.05.2024 13:45

İstanbullulara sabah müjdesi! İstisna olmadan her bireye yüzde yüz olarak destek verilecek

İstanbul, ülkemizin en kalabalık şehri olması ile birlikte hayat pahalılığı ile de bilinmektedir. Özellikle de son zamanlarda her ürün ve hizmete yapılan zamlar artış gösterirken, en pahalı şehirlerden olan İstanbul halkı da endişe duymaya devam etmekte. Ancak, bu zorlu dönemde şehirde yaşayan vatandaşlar için sevindirici bir gelişme yaşandığı ve geçtiğimiz gün de yetkililer tarafından açıklandığı belirtildi. İstanbul’da yaşayan birey, küçük şehirlere göre giderler konusunda daha fazla zorlanmakta. Gıda, kira, ulaşım ve akaryakıt gibi temel ihtiyaçların fiyatları sürekli artmakta ve bu artış da vatandaşı zora sokmakta.

Yaşam maliyetlerinin artmaya devam ettiği İstanbul’da güzel gelişmeler de yaşanmakta. Umut verici bir haber İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün açıklandı. Her bireyin hak sahibi olduğu 60 GB kota sınırlaması kaldırılarak İstanbul'daki vatandaşlara ücretsiz ve sınırsız internet erişimi sağlanacağı kararı verildi.

tl

Artık İstanbul'daki vatandaşlar, şehrin birçok noktasında internete ücretsiz erişebilecekler. Söz konusu yeni destek de İstanbul halkı, online alışveriş yapma, oyun oynama, film ve dizi izleme, sosyal medyada vakit geçirme ve sevdikleriyle iletişim kurma gibi aktivitelerini sınırsızca gerçekleştirebileceği belirtildi.

İSTANBUL SENİN UYGULAMASINA BEDAVA

 İstanbul Senin uygulamasını indirerek tektık ile İBB Wi-Fi hizmetinden faydalanabilecek. Vatandaş bu sayede internete daha rahat ve bedava ulaşma imkanı sağlayacak.

tl

ÖZELLİKLE DE ÖĞRENCİLERE DESTEK

Özellikle öğrencilerin adeta hayatlarını kurtaracağa benzeyen bu yeni uygulamada online derslere ve bilgilere daha hızlı ve kolay bir şekilde erişebilme imkanını sağlayacak. Bu sayede eğitim hayatlarına daha verimli bir şekilde devam edebilecekler ve bilgiye daha rahat ulaşabilecekler.

İstanbul’da yaşamanın maliyeti gün gün artmaya devam etse de İBB tarafından alınan bu karar doğrultusunda ilk başta genç kesim olmak üzere tüm halka büyük bir rahatlama sağlayacağı ifade ediliyor.