DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.120.951,2 -0,36%

İstanbullulara müjde! İstanbulkart'tan nakit ödemenizi almayı unutmayın

Tüm İstanbullu vatandaşın hayatını kolaylaştıran İstanbulkart yeni avantajlı alışveriş hizmeti ile dikkat çekeceğe benziyor. Düzenlenen kampanya kapsamında geri ödeme imkanı sağlanıyor.

Yayın Tarihi: 06.02.2024 09:25
Güncelleme Tarihi: 06.02.2024 09:25

İstanbullulara müjde! İstanbulkart'tan nakit ödemenizi almayı unutmayın

TÜm İstanbullu vatandaşın hayatını kolaylaştıran İstanbulkart yeni avantajlı alışveriş hizmeti ile dikkat çekeceğe benziyor. Uzun süredir ulaşım için kullanılan ve sonrasında İstanbul genelinde alışveriş imkanı sağlayan İstanbulkart avantajlı kampanyaları da sunmaya devam ediyor.

İstanbul'da yaşayan vatandaşın kullandığı İstanbulkart toplu taşıma, park, müze, alışveriş gibi birçok kategoride ödeme yapılma imkanı sağlarken İstanbul kart ile anlaşma kapsamında düzenlenen kampanyalar da merakla araştırılıyor. 

tl

İSTANBULKART KAMPANYALARI

İstanbul kart ile LC Waikiki markasının yaptığı anlaşma kapsamında yapılan alışverişlerin %15'inin nakit iade edileceği kampanyada alışveriş tutarının ₺300 ve üzeri olması gerekiyor. 1 Şubat itibariyle başlayan kampanyanın 29 Şubat'a kadar devam edeceği açıklanırken İstanbul'da belirli mağazalarda kampanyanın geçerli olduğu da belirtilmiş bulunuyor. 

Mecidiyeköy, Çekmeköy, Armoni Park ve Airport LC Waikiki mağazalarında geçerli olan kampanya dahil olabilmek için İstanbulkart'ın kişileştirilmiş olması zorunluluğu bulunmakta. İstanbul kart ile LC Waikiki arasında düzenlenen kampanya kapsamında kullanıcının kazanacağı en yüksek ödül 150 TL olarak açıklanırken, yapılan işlemin hemen akabinde İstanbul kartı hesaplarına nakit olarak ödeme sağlanıyor. 

Kazanılan ödül nakit olarak kullanılamayacakken kartın sunduğu hizmetler aracılığı ile harcanması sağlanabilecek. Ulaşım konusunda avantajları barındıran İstanbulkart alışveriş konusunda da istanbullunun hayatını kolaylaştıracak kampanyalarını ile avantaj sağlıyor. Sadece kartın olması bu avantajlardan faydalanmak adına yeterli oluyor