DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.154.825,61 -0,59%

İstanbulkart kullanma şartına cüzdan dolusu ödeme Temmuz’da

İstanbul halkının günlük hayatlarının bir parçası haline gelen İstanbulkart ay ay yeni kampanya açıklamasına devam ediyor

Yayın Tarihi: 08.07.2024 08:35
Güncelleme Tarihi: 08.07.2024 08:35

İstanbulkart kullanma şartına cüzdan dolusu ödeme Temmuz’da

2019 senesi öncesinde Akbil olarak kullanılan ve İstanbul kalabalığında milyonlarca vatandaşın hayat kurtarıcısı olduğu İstanbulkart ile toplu taşıma araçlarını kullanma imkanı kolaylaşıyor. Özellikle de son yıllarda toplu taşıma dışında kimi sektörlerde de geçerli olan İstanbulkart, sağladığı avantajlar ile de dikkat çekiyor. İstanbul halkının günlük hayatlarının bir parçası haline gelen İstanbulkart ay ay yeni kampanya açıklamasına devam ediyor. Bu sevilen ve sık kullanılan kart, şimdi de yeni bir kampanyayla adından söz ettiriyor. Peki, İstanbulkart'ın bu yeni kampanyası neler sunuyor?

İstanbul Kitapçıları ile Buluşan Kampanya adı altında İstanbulkart sahipleri için başlatılan kampanya kapsamında yapılan harcamalara geri iade fırsatı sunuluyor. Haziran ayının son haftası başlayan söz konusu kampanya Temmuz ayı sonuna kadar geçerli olacak iken İstanbul Kitapçıları'ndan yapılacak tüm alışverişlerde, harcamalarının %20'sini geri iade alınıyor. Söz konusu kampanyada yeni kitap alan abone, ekstradan cüzdan dolusu ödül kazanabilecek.

ist

İSTANBULKART TEMMUZ AVANTAJLARI

İstanbulkart tarafından başlatılan kampanyadan faydalanabilmek için kişiselleştirilmiş kart kullanımı zorunluluğu mevcut iken elektronik ileti izninin de veriliş olması gerekiyor Söz konusu iki işlem İstanbulkart Mobil uygulaması ya da bireysel.istanbulkart.istanbul web adresinden tamamlanabiliyor.

İstanbul Kitapçısı'nın 13 şubesinden yapılabilecek olan alışverişlerde geçerli olan kampanyada harcamalarınızın %20'si size geri iade edilecek. 1 ay sürecek olan kampanyadan geri iade tutarı ise en fazla 150 TL olabilecek. Kampanyanın dikkat çeken detayı ise yapılan alışverişin hemen akabinde talimat verilen karta ödemeler yüklenecek.

Bir yandan kitap okurken, diğer taraftan da kazanç sağlamak isteyen İstanbulkart sahiplerinin hemen kampanya detaylarını incelemesi ve yüzde 20 kazanç sağlamak adına harekete geçmesi gerekiyor.