Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden CyberPath ile Siber Güvenlik İşbirliği

İstanbul Ticaret Üniversitesi, CyberPath ile imzaladığı anlaşma sayesinde öğrencilerine 24 saat erişilebilen sanal siber güvenlik laboratuvarları sunacak.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:07
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:13

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden CyberPath ile Siber Güvenlik İşbirliği

İstanbul Ticaret Üniversitesi ve CyberPath'tan Önemli Adım

İstanbul Ticaret Üniversitesi, CyberPath Bilişim Yazılım Üretimi Eğitim Danışmanlık Ticaret AŞ ile siber güvenlik alanında ortaklık anlaşması imzaladı. Bu işbirliği, üniversite öğrencilerine günün her saatinde sanal laboratuvarlarda deneyim kazanma olanağı sunacak.

İmza Töreni ve Katılımcılar

İlk olarak, Küçükyalı Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen imza törenine, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhamit Avşar ve CyberPath'ın kurucusu Besim Altınok katıldı. Anlaşma, öğrencilerin siber güvenlik alanında donanımlı olmalarını hedefliyor.

Sanal Laboratuvarların Sağladığı Fırsatlar

CyberPath, CyberExam siber güvenlik laboratuvarının lisansını 5 yıl boyunca üniversiteye sağlayacak. Bu sayede öğrenciler, sanal laboratuvar ortamlarında gerçek dünya problemleriyle karşılaşarak çözüm becerilerini geliştirebilecekler. Ayrıca, öğrencilerin ödevlerinin değerlendirilmesi ve performanslarının izlenmesi öğretim üyeleri tarafından yapılacak.

Yenilikçi Eğitim Yaklaşımları

Sanal laboratuvar, öğrencilere giriş-çıkış saatlerini ve kullanımlarıyla ilgili istatistikleri sunarak, performanslarını değerlendirmelerine yardımcı olacak. İstanbul Ticaret Üniversitesi, CyberPath ile işbirliği sayesinde, geleceğin siber güvenlik uzmanlarını yetiştirmeyi hedefliyor.Topluma Katkı

Bu işbirliği, sadece öğrenciler için değil, aynı zamanda tüm siber güvenlik topluluğunun gelişimine önemli katkılar sağlayacak.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, CyberPath Bilişim Yazılım Üretimi Eğitim Danışmanlık Ticaret AŞ ile...

İstanbul Ticaret Üniversitesi, CyberPath Bilişim Yazılım Üretimi Eğitim Danışmanlık Ticaret AŞ ile CyberExam siber güvenlik laboratuvarı ortaklık programı anlaşması imzaladı. Küçükyalı Yerleşkesi'nde düzenlenen imza törenine, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Abdulhamit Avşar (sağda) ve CyberParth kurucusu ve sahibi Besim Altınok (solda) katıldı.