DOLAR
34,24 -0,01%
EURO
37,61 0,03%
ALTIN
2.914,81 0,17%
BITCOIN
2.176.383,04 -1,55%

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği, Medya Temsilcileri ile Buluştu

Fenerbahçeliler Derneği, basın mensuplarıyla bir araya gelerek projeleri ve kulüp hakları konusunu ele aldı.

Yayın Tarihi: 04.09.2024 22:00
Güncelleme Tarihi: 04.09.2024 22:00

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği, Medya Temsilcileri ile Buluştu

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği, Medya Temsilcileri ile Buluştu

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği, sarı-lacivertli takımı destekleyen basın mensuplarıyla bir araya geldi. Dernek başkanı Alaattin Yavuz Güneş'in organize ettiği yemekte, Fenerbahçe Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Barış Göktürk, dernek yöneticileri ve gazeteciler katıldı.

Dernek Başkanı Alaattin Yavuz Güneş’in Açıklamaları

Güneş, kulübün projelerine verdikleri desteği vurgulayarak, “Tüm gazeteci arkadaşlarımıza programımıza katıldıkları için teşekkür ediyoruz. Derneğimizin kuruluşu üzerinden yaklaşık 1,5 yıl geçti ve ikinci yıl dönümümüzü birlikte kutlayacağız. Türkiye genelinde 138 ve yurtdışında 34 derneğimizle birlikte toplamda 172 derneğe sahibiz. Bu derneklerde 8726 kongre üyemiz mevcut. Derneklerimiz, kulübümüzü temsil eden birer yapı olarak çalışıyor.” dedi.

Sosyal Sorumluluk ve Kulübe Destek

Güneş, sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olduklarını belirtti. “Fenerbahçe olarak uzun yıllardır sistematik saldırılara maruz kalıyoruz. Kulübümüzün haklarını savunmak için birbirimizle irtibat halinde olmayı ilke ediniyoruz. Bu süreçte bazı ortak bildirimler yayımlıyoruz. Haksızlığa uğradığımızda tepkimizi kurumsal biçimde ortaya koymaya çalışıyoruz.” diye ekledi.

Fenerbahçe'nin haklarını savunacaklarını da ifade eden Güneş, son 20 yılda karşılaştıkları zorlukları aktardı. “Haksızlıklara karşı durmak için dikkatli ve cesur olmalıyız. Yaşadığımız acılara sesimizi gür bir şekilde çıkararak karşılık vermeliyiz.”

Barış Göktürk’ten Umut Dolu Mesajlar

Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Barış Göktürk de yaptığı konuşmada, “Fenerbahçe'nin haklarını savunmak için camia olarak elimizden geleni yapmalıyız. Bu sene özlediğimiz şampiyonluklara kavuşmak için umutluyuz.” şeklinde ifade etti. Göktürk, kulübün tarihi bir transfer gerçekleştirdiğini ve yeni hocasının başarılı olmasını temenni ettiklerini açıkladı.

Yemek, katılımcıların hatıra fotoğrafları çektirmesiyle sona erdi.