DOLAR
34 0%
EURO
37,85 0%
ALTIN
2.819,68 0%
BITCOIN
1.971.370,27 0%

İstanbul'da İmamı Okla Yaralayan Saldırganın Anları Güvenlik Kamerasında

İstanbul'da bir cami imamı okla yaralanırken, saldırganın camiye geliş anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:47
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 13:14

İstanbul'da İmamı Okla Yaralayan Saldırganın Anları Güvenlik Kamerasında

İstanbul'da Camide Şok Olay

İstanbul'un Ağcılar ilçesinde, Necaattin Camisi'nde görev yapan imam D.K., bir saldırgan tarafından okla yaralandı. Olayın ardından güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler ise şaşkınlık yarattı.

Görgü Tanığının İfadesi

Dün yaşanan olayda, saldırgan M.F.G.'nin camiye doğru yürüyüş anları kaydedildi. Görgü tanığı esnaf Murat Salim, olayı anlatarak, "Öğle namazı için camiye gittiğimde bir kişinin dışarıda şort giyerek namaz kılmasına sinirlenen bir şahıs gördüm. Daha sonra bu kişi, imama saldırarak dışarı çıkmasını sağladı" dedi.

Saldırının Detayları

Salim, yaşanan gerginlik sonrası imam içeri girince, camiden çıktıklarında saldırganın onlara ok doğrulttuğunu gördüğünü belirtti. "İlk ok, imamın sağ tarafına isabet etti. İkinci oku taktığında hemen saldırganın üzerine atlayarak onu etkisiz hale getirdim," diye ekledi.

İmam Taburcu Edildi

Yaralanan imam D.K., Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördü ve bugün taburcu edildi. İmamın tedavisinin evde devam edeceği belirtildi.

Saldırgan Tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hızlı çalışmaları sonucunda yakalanan M.F.G., emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi ve nöbetçi hakim tarafından tutuklandı.

Bağcılar Merkez Mahallesi'ndeki bir camide imamlık yapan D.K, caminin yakınlarında sağ omzundan...

Bağcılar Merkez Mahallesi'ndeki bir camide imamlık yapan D.K, caminin yakınlarında sağ omzundan okla vurularak yaralanmıştı. Görgü tanığı esnaf Murat Salim, AA muhabirineaçıklamalarda bulundu.