DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.159.256,9 -0,8%

İsrail Saldırısında Bebek ve Anneden Acı Kaybı

Gazze Şeridi'ndeki Bureyc Mülteci Kampı'na yapılan saldırıda bir bebek ve annesi hayatlarını kaybetti, birçok kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 24.08.2024 20:50
Güncelleme Tarihi: 24.08.2024 20:50

İsrail Saldırısında Bebek ve Anneden Acı Kaybı

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Devam Ediyor

İsrail, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı'na yönelik düzenlediği saldırıda büyük bir trajediye yol açtı. Bu saldırıda, yalnızca 8 aylık bir bebek ve annesi hayatını kaybetti. Yaralıların da bulunduğu olay, bölgedeki durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

Sağlık Kaynaklarından Alınan Bilgiler

Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki El-Avde Hastanesi'nden edinilen bilgilere göre, İsrail'in saldırıları sonucu bir bebek ile annesi yaşamlarını yitirdi. Saldırının etkileri, hastaneye kaldırılan hastalar üzerinde de hissedilmektedir.

Bir Baba’nın Gözyaşları

Acılı bir baba, hastanede yerde yatan eşi ve çocuğuna veda ederken "Sivillerin suçu ne?" diye haykırdı. AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Top mermilerinin evimin üzerine düştüğünü görünce acil bir şekilde evime gittim. Eşimi parçalanmış bir halde buldum. 8 aylık kızım ise bombalama sırasında üçüncü kattan sokağa düşmüştü," diyerek o anları anlattı. Bu babanın, kızı İsrail saldırıları sırasında dünyaya geldiği ve doğumuna dahi sevinemediklerini belirtmesi, durumun ne denli yürek parçalayıcı olduğunu gözler önüne seriyor.