DOLAR
33,98 0%
EURO
37,82 0%
ALTIN
2.820,3 0%
BITCOIN
1.969.055,75 0%

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor: Cibaliya Mülteci Kampı'nda çok sayıda sivil yaşamını kaybetti

İsrail'in Gazze'ye yönelik devam eden saldırılarında Cibaliya Mülteci Kampı hedef alındı. Bombalı saldırı sonucunda birçok sivil yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 16.05.2024 22:50
Güncelleme Tarihi: 16.05.2024 22:50

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor: Cibaliya Mülteci Kampı'nda çok sayıda sivil yaşamını kaybetti

İsrail yine Gazze'de sivilleri hedef aldı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Son olarak, İsrail savaş uçaklarının Cibaliya Mülteci Kampı'nı hedef aldığı bildirildi. Saldırıda, sivillerin bulunduğu alana yapılan bombalı saldırı sonucunda çok sayıda kişi yaşamını kaybetti.

Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre, İsrail ordusu, Cibaliya Mülteci Kampı'nda sivillerin toplandığı alanı havadan bombaladı. İlk belirlemelere göre, saldırıda birçok Filistinli öldü ve pek çok kişi yaralandı. Ölü ve yaralılar, Cibaliya bölgesindeki El-Avde Hastanesi'ne sevk edildi.

Dün duyurulan saldırılar, bugün Cibaliya Mülteci Kampı'ndaki evlere yönelik genişletildi. İsrail ordusu, kampta bulunan Filistinlileri Gazze kentinin batısına göç etmeye zorladı.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın verdiği bilgilere göre, İsrail savaş uçakları Cibaliya Mülteci Kampı'ndaki bir eve saldırdı. Saldırı sonucunda aralarında hamile bir kadının da bulunduğu 4 kişi yaşamını kaybetti.