DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.237.076,38 0,24%

İsrail'in Gazze Saldırıları: 6 Can Kayıbı

İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonucunda 6 Filistinli hayatını kaybetti, birçok kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 29.09.2024 10:56
Güncelleme Tarihi: 29.09.2024 10:56

İsrail'in Gazze Saldırıları: 6 Can Kayıbı

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Saldırıları Devam Ediyor

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine gerçekleştirdiği hava saldırılarında 6 Filistinli yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

Şabiye Kavşağı'ndaki Hava Saldırısı

Gazze kentindeki El-Ehli Baptist Hastanesi'nden elde edilen verilere göre, İsrail ordusu Şabiye Kavşağı yakınındaki bir yapıyı hedef aldı. Bu saldırı sonucunda 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Kemal Advan Hastanesi Yakınındaki Patlama

Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğü, kuzeydeki Kemal Advan Hastanesi yakınında bir evin bombalanmasının ardından 2 cansız beden bulunduğunu açıkladı.

Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Saldırı

Hastane kaynaklarına göre, İsrail ordusu Gazze'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki bir eve keşif uçaklarıyla saldırdı. Bu saldırıda Muhammed İsmet Şahin isimli bir Filistinli hayatını kaybetti.

Diğer Patlamalar ve Yaralanmalar

Görgü tanıkları, Cedid Mülteci Kampı'na yönelik ayrıca bir saldırıda da savaş uçaklarının bir evi bombaladığını ve çok sayıda yaralı bulunduğunu rapor etti. Ayrıca, El-Cela Caddesi'ndeki bir eve yapılan saldırıda da birçok kişi yaralandı. Deyr el-Belah bölgesindeki Meşaile'de de bir evin hedef alındığı kaydedildi.