DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.153.870,01 -0,06%

İSPER personel alımı başladı! Başvuru şartlarına uyanlar online başvurabilecek

Yükselen enflasyon vatandaşların geçim sıkıntısı yaşamasına neden oluyor. Buna ek olarak milyonlarca vatandaşın sıkıntılarının başında işsizlik geliyor. İş arayan vatandaşa o belediyeden müjdeli haber geldi. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 20.06.2024 08:05
Güncelleme Tarihi: 20.06.2024 08:05

İSPER personel alımı başladı! Başvuru şartlarına uyanlar online başvurabilecek

Son yıllarda işsizlik sorununun vatandaşın huzurunu bozması ile birçok kurum ve kuruluş bu sıkıntının bir nebze de olsa giderilmesi amacıyla personel alımları gerçekleştiriyorlar. Bir personel alım haberi de o belediyeden geldi Detaylar haberimizde…

dizi

ONLİNE BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI! BÜYÜKŞEHİR UZMAN PERSONEL ALIMI

İSPER AŞ. yeni uzman personel alımı için başvuruların başladığını duyurdu. Başvurular şu anda kabul ediliyor. İşte online başvuru süreci ve gerekli tüm şartlara ilişkin haberimiz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPER AŞ, görev alanına giren farklı projelere katkıda bulunmak üzere 5 yetenekli kişiyi işe alacağını açıkladı. İlgilenen kişiler pozisyona 15-18 Haziran 2024 tarihleri arasında İSPER AŞ'nin. "İBB" kariyer sitesi üzerinden online başvuru yapabileceklerdir. Başvuru süreci iki aşamaya ayrılacaktır.

ARANAN NİTELİKLER:

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Endüstri Mühendisliği, Sosyoloji Bölümü ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden lisans derecesi yapmış olması gerekmektedir.

ULUSLARARASI İLİŞKİLER DENEYİMİ: Belediyeyi küresel platformlarda temsil etme, toplantı, etkinlik ve organizasyonlara katılma deneyimine sahip olmak.

YURT DIŞI ZİYARET TECRÜBESİ: Yurt dışı seyahat etmiş olmak ve farklı kültürlerle etkileşim kurma becerisine sahip olmak.

İLETİŞİM BECERİLERİ: Güçlü iletişim becerilerine sahip olmak ve çeşitli paydaşlarla etkili iletişim kurabilmek.

PROBLEM ÇÖZME YETENEĞİ: Problem çözme yeteneği: Ortaya çıkan sorunlara hızlı ve etkili çözümler üretme kapasitesi.

TAKIM ÇALIŞMASINA YATKINLIK: Bir ekip içinde etkin bir şekilde işbirliği yapma ve ortak hedefler doğrultusunda çalışma becerisine sahip olmak.

BAŞVURU SÜRECİ NASIL OLACAK?

İş arayanlar, pozisyona 15-18 Haziran 2024 tarihleri arasında İBB'nin resmi kariyer web sitesinde yer alan "Genel Başvuru" bölümünden başvurabilirler. Son başvuru tarihi 15 Haziran 2024'tür. Başvuru sürecinde adaylardan özgeçmişlerini ve motivasyonlarını sağlamaları istenecektir.

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından en uygun adaylar mülakata davet edilecektir. Görüşülen kişilere, görüşmenin yeri ve zamanı hakkında mesaj veya e-posta yoluyla bilgi verilecektir. Mülakatlarda adayların nitelikleri, uzmanlıkları ve İSPER AŞ. vizyonuyla uyumu değerlendirilmektedir.