DOLAR
34,16 -0,03%
EURO
38,13 0,07%
ALTIN
2.911,65 0,09%
BITCOIN
2.200.241,54 2,11%

İslam Memiş o altını sakın almayın dedi! Alan iadeye koşacak

Son dönemde altın piyasası istikrarlı bir seyir izliyor. Ancak yatırımcılar, bu duruma rağmen altına olan ilgilerini sürdürüyorlar. Özellikle popülerleşen Ajda bileziğine yönelik bir eğilim gözleniyor. Ekonomist İslam Memiş, Ajda bileziği alımı konusunda yatırımcılara temkinli olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 31.03.2024 10:55
Güncelleme Tarihi: 31.03.2024 10:55

İslam Memiş o altını sakın almayın dedi! Alan iadeye koşacak

Geçen hafta, merkez bankalarının faiz oranlarındaki değişikliklerin ardından altın fiyatları tarihi zirvelere ulaştı. Ancak bu hafta altın piyasası daha durgun bir başlangıç yaptı. Bugün gram altın fiyatı 2,427 dolar seviyesine düşüş gösterdi. Altın alımı konusunda araştırma yapan yatırımcılara, ekonomist İslam Memiş’ten önemli bir uyarı geldi. Yatırımcılar arasında son dönemde popüler olan Ajda bileziğe olan ilgi giderek artıyor. İslam Memiş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, yatırımcılara gram altın biriktirmelerini, Ajda bileziği almaktan kaçınmalarını önerdi. Ayrıca Memiş, "Bes mi, Ajda bilezik mi?" sorusuna "Bes" yanıtını vererek tercihini belirtti. İşte İslam Memiş’in sosyal medya üzerinden yaptığı o açıklama...

islam memiş

GRAM ALTIN NE KADAR?

27 Mart 2024 tarihinde, altın fiyatları yatırımcıların dikkatle izlediği bir konu olmaya devam ediyor. Haftanın ortasında, altın fiyatları bir düşüşle karşılaştı ve gram altın fiyatı 2,423 TL’ye kadar geriledi.

Ajda bileziğe gelince, bu zarif tasarım son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Ajda bileziğin minimalist ve şık tasarımı, her geçen gün daha fazla kişinin ilgisini çekiyor ve tercih ediliyor.

Ajda bileziği, 22 ayar altından üretilmekte ve isteğe bağlı olarak farklı gram ağırlıklarında hazırlanabilmektedir. Standart bir Ajda bileziğin ağırlığı yaklaşık 8 gramdır ve günlük kullanım için uygundur.

AJDA BİLEZİĞİ NEDİR?

Son zamanlarda altın piyasasında gözle görülür bir istikrar hakim. Yine de, yatırımcılar altına olan rağbetlerini azaltmıyorlar. Ajda bileziği, son dönemlerde yatırımcıların gözdesi haline geldi. Ekonomist İslam Memiş, Ajda bileziği alımları konusunda yatırımcıları dikkatli olmaya çağırdı ve bu konuda önerilerde bulundu.