DOLAR
34,25 -0,03%
EURO
37,62 0,09%
ALTIN
2.879,01 1,08%
BITCOIN
2.139.317,8 0,91%

İŞKUR kamu işçisi alımını başlattı! İlkokul, lise mezunlarına iş fırsatı

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere, İŞKUR işe alım dış duyuru sayfasında yer alan ilanlarla açılış-kapanış personeli ve sayaç okuma personeli için 25 işçi alımı gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 13.06.2024 07:05
Güncelleme Tarihi: 13.06.2024 07:05

İŞKUR kamu işçisi alımını başlattı! İlkokul, lise mezunlarına iş fırsatı

İŞKUR, dışarıdan kamu çalışanı alımı sayfasında, Büyükşehir Belediyesi'nde boş kalan kadrolara personel alımının yapılacağını duyurdu. Sayaç okuyucuları ile açılış-kapanış personel pozisyonlarına 12-14 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında başvuru yapacak toplam 25 yeni personel alımı gerçekleştirilecek.

Sayaç Okuma Personeli Alımı

Sayaç okuyucusu pozisyonuna yönelik en az lise diploması veya eşdeğeri gereklidir. Kamu haklarından mahrum olunmaması e resmi sağlık otoritelerinden sağlık raporu almak da geçerli şartlar arasında yer alıyor.

Kapama ve Açma Personeli Alımı

Açma kapama pozisyonu için en az ilkokul diplomasına sahip olmanız ve sayaç okuma veya açma kapama işleri ve sıhhi tesisat konularında tecrübe sahibi olmanız gerekmektedir. A2 ehliyetine sahip olunması da önceliklendirilecek.

İŞKUR kamu işçisi alımını başlattı! İlkokul, lise mezunlarına iş fırsatı

Nasıl kayıt olunur?

Her iki pozisyona da başvurular 12-14 Haziran 2024 tarihlerinin ​​arasında ortak başvuru adresine yapılabilecek. Başvurular online olarak yapılmalı ve adayların CV'lerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Mülakatlar ne zaman yapılıyor?

Mülakat yeri ve saati başvuru yapıldıktan sonra belirlenecek ve adaylara kısa mesaj ya da e-posta yoluyla bildirilecektir.

Çalışma koşulları nelerdir?

Her iki pozisyonun çalışma yeri İstanbul olmakla birlikte, haftalık çalışma süresi de 45 saat şeklinde belirlenmiştir. Çalışma saatleri sabah 8'den akşam 5'e kadardır.

İstanbul'un kalbinde, dinamik ortamda çalışmak ve kariyerinizi İBB'de geliştirmek istiyorsanız bu teklif tam size göre..