DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.146.587,17 0,49%

İş Bankası o kadrolara personel alımı yapacak! KPSS şartı aranmıyor

Bankada çalışmak isteyenlere müjde! Bu banka personel alımı yapıyor! İşe alım sürecinde başvuru şartları da belli oldu. Başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir, hangi illerde işe alım yapılacak? İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 08.06.2024 18:08
Güncelleme Tarihi: 08.06.2024 18:08

İş Bankası o kadrolara personel alımı yapacak! KPSS şartı aranmıyor

Bankacılık hayali kuranlara işe alım! Bu yıl içinde İş Bankası memur alımı yapacağı haberini duyurdu. Tüm başvuru bilgileri verildi. Başvuru şartları nelerdir? Açık pozisyonlar nelerdir? Detaylar haberimizde…

dizi

İŞ BANKASI PERSONEL ALIMI YAPACAK! İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI...

İş Bankası, bünyesinde çeşitli pozisyonlara personel alımı yapacağını duyurdu. İstanbul'da siber güvenlik uzmanı pozisyonlarına ve KKTC'de avukatlık pozisyonlarına başvurular kabul edilecektir. Peki başvuru şartları neler? Diploma almanın kriterleri nelerdir?

İSTENEN NİTELİKLER VE MEZUNİYET ŞARTLARI

SİBER GÜVENLİK UZMANI POZİSYONU

MEZUNİYET ŞARTLARI:

Üniversitelerin 4 yıllık Mühendislik, İstatistik, Aktüerya, Ekonometri, Matematik, Bilişim ve Enformatik bölümlerinden mezun olmak.

DİĞER ŞARTLAR: 15 Haziran 2024 itibarıyla 30 yaş altı. Bilgi güvenliği, veri güvenliği, siber istihbarat, siber tehdit avcılığı, sızma testi ve zafiyet tespiti gibi alanlarda en az 3 yıllık tecrübeye sahip olmak.

AVUKAT POZİSYONU

MEZUNİYET ŞARTLARI:

Hukuk Fakültesi mezunu olmak (04.06.2023 tarihi ve öncesi), avukatlık ruhsatına sahip olmak ve K.K.T.C. Barosu'na kayıtlı olmak.

DİĞER ŞARTLAR: 4 Haziran 2024 itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. Benzer bir pozisyonda ve bankacılık profilinde en az 1 ila 2 yıl deneyime sahip olmak. Bankanın yürüttüğü avukat değerlendirme merkezi faaliyetlerinden, ön görüşmeden veya avukat görüşmesinin herhangi bir aşamasından başarısız sayılmaz.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

VATANDAŞLIK: KKTC vatandaşı veya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması.

ASKERLİK DURUMU: Askerlik hizmetini tamamlamış veya askerlik tecilini en geç 2025 yılı Haziran ayına kadar yapmış olan erkek adaylar için.

ADLİ DURUM: Affa uğranmış olsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

KAMU HAKLARI: Kamu haklarından mahrum olmamak ve herhangi bir kurum veya kuruluşa hizmet yükümlülüğü bulunmamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular, belirlenen tarihe kadar İş Bankası'nın kariyer sitesi üzerinden yapılacaktır. Başvuru linki ve son başvuru tarihi:

SİBER GÜVENLİK UZMANI: Başvurular 15 Haziran 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

BAŞVURU LİNKİ: Siber Güvenlik Uzmanı

AVUKAT: Başvurular 4 Haziran 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

BAŞVURU LİNKİ: K.T.C. Avukat