DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.143.609,88 0,62%

Indiana Jones and The Great Circle Xbox’a geliyor!

Indiana Jones and The Great Circle, bu yılın sonlarına doğru Xbox ve bilgisayara gelecek. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 19.01.2024 17:36
Güncelleme Tarihi: 19.01.2024 17:36

Indiana Jones and The Great Circle Xbox’a geliyor!

Xbox, perşembe günkü Developer Direct yayınında MachineGames'in Indiana Jones projesiyle ilgili ilk detayları açıkladı. Ayrıca, oyunun adının Indiana Jones and the Great Circle olduğunu doğruladı ve bu yıl içinde Xbox Series X/S, PC ve Xbox Cloud Gaming'e geleceğini açıkladı.

Oyundaki hikâye 1937 yılında, Kutsal Hazine Avcıları ve Son Haçlı Seferi olayları arasında geçiyor. McGuffin gücü, The Great Circle’ın (Büyük Çember) adı verilen dünyanın etrafında "büyük manevi öneme sahip" insan yapımı antik yerleri birbirine bağlayan mükemmel bir daire olduğu öğrenildi.

İlk fragmanı Indy'yi Mısır piramitlerini keşfederken, karlı dağların tepelerinden geçerken, düşman kalelerinin etrafında gizlice dolaşırken ve genellikle ölümcül kıyamet karşısında hayatta kalmaya çalışırken birinci şahıs bakış açısından gösteriyor. Ayrıca, kırbacını kullanarak kötü bir adama çelme takıyor, bazı Nazilerin suratına yumruk atıyor ve havadaki bir çift kanatlı uçaktan diğerine atlıyor.

indiana

OYUNSEVERLERDE MERAKLI BEKLEYİŞ

Ara sahnelerde ve bazı platform sekanslarında, kamera efsanevi arkeoloğa daha iyi bakmanızı sağlamak için geri çekiliyor. Oyunda Harrison Ford'un benzeri bir karakter kullanılıyor ama karakteri video oyunu ustası Troy Baker seslendiriyor.

Henüz ilk günler olsa da MachineGames, Bethesda'dan Todd Howard'ın baş yapımcı olarak yardımıyla, bir Indiana Jones macerasının görünümünü, hissini ve sesini hemen hemen doğru bir şekilde yakalamış gibi görünüyor. Bu zorlu görevin ne kadar iyi başarıldığı oyun çıktığında görülecek. Bu kapsamda, Indiana Jones and the Great Circle oyunseverler tarafından şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ