DOLAR
34,16 0,09%
EURO
37,87 0,07%
ALTIN
2.921,75 0,16%
BITCOIN
2.101.132,39 -1,11%

İBB CRR Konser Salonu Yeni Sezonda Ünlü Sanatçıları Ağırlayacak

Cemal Reşit Rey Konser Salonu, bu sezon tanınmış sanatçı ve toplulukları müzikseverlerle buluşturacak. Zengin bir program sizi bekliyor!

Yayın Tarihi: 30.09.2024 19:29
Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 19:29

İBB CRR Konser Salonu Yeni Sezonda Ünlü Sanatçıları Ağırlayacak

İBB CRR Konser Salonu'nda Yeni Sezon Heyecanı

İstanbul'da müzikseverlerin merakla beklediği Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu, 5 Ekim'de kapılarını yeni sezona açıyor. Bu sezon, tanınmış sanatçı ve toplulukları dinleyicileri ile buluşturacak.

Öne Çıkan Sanatçılar ve Performanslar

CRR'den yapılan açıklamaya göre, ünlü İtalyan-Türk orkestra şefi Nil Venditti, CRR Senfoni Orkestrası'nın yeni daimi şefi olarak görev yapacak. Sezon programı, klasik müzikten caz, dünya müziği ve geleneksel Türk müziğine kadar geniş bir seçki sunacak.

Açılış Konseri ile Müzik Severlerle Buluşuyor

5 Ekim'de Nil Venditti yönetimindeki CRR Senfoni Orkestrası, açılış konseri ile müzikseverleri ağırlayacak. Konserde, yetenekli piyanist Emre Şen de yer alacak.

Kapsamlı Konser Programı

Ekim ve Kasım aylarında toplam 25 konserin düzenleneceği CRR Konser Salonu’nda, Concertgebouw Brass Ensemble, Goldmund Quartet, Pene Pati ve Dhafer Youssef gibi uluslararası üne sahip sanatçılar sahne alacak.

Öne çıkan konser tarihleri arasında 6 Ekim'deki Turkish Chamber Orchestra & Choir, 10 Ekim'deki Naturalis Labor Dans Topluluğu ve 30 Ekim'deki Goldmund Quartet yer alıyor.

Etkinlikler ve Eğitim Programları

Sezon boyunca, dünyaca ünlü sanatçıların vereceği masterclasslar, fuaye söyleşileri ve Genç Müzisyenlere Destek Programı etkinlikleri de devam edecek.

CRR Konser Salonu’nun zengin programına, sosyal medya hesaplarından ve crrkonsersalonu.ibb.istanbul adresinden ulaşabilirsiniz.