DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.164.568,02 -0,35%

Hull City'nin Yeni Hedefi: Premier Lig

Hull City, yeni transferleriyle Premier Lig'e yükselmeyi amaçlıyor. Kulüp başkan vekili Tan Kesler, hedeflerini ve stratejilerini anlattı.

Yayın Tarihi: 11.10.2024 11:12
Güncelleme Tarihi: 11.10.2024 11:34

Hull City'nin Yeni Hedefi: Premier Lig

Hull City'nin Premier Lig Hedefleri

İngiliz Championship takımlarından Hull City, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahipliğinde kadrosunu yenileyerek Premier Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Kulüp başkan vekili Tan Kesler, bu yıl 15 oyuncu transfer ettiklerini ve 7-8 oyuncunun ciddi yatırımlar yaptıklarını belirtirken, başarıları için büyük gelirler elde etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Yeni Teknik Direktör ile Yola Devam

Tan Kesler, Tim Walter yönetiminde yeni sezona başladıklarını ve Alman teknik adamın hücum futbolu oynamaya yönelik niyetinin kendilerini etkilediğinin altını çizdi.

Ozan Tufan ve Türk Futbolculara Yatırım

Keller, eski oyuncuları Ozan Tufan'ın Trabzonspor'a transfer olma isteğini gündeme getirerek, kulüpler arasındaki iyi ilişkileri vurguladı. Kesler, "Türk futbolunu yurt dışında daha iyi temsil etmeye çalışıyoruz. Türk oyuncular bizim için her zaman önemli." dedi.

Belloumi'ye Umut Bağladılar

Yeni transferlerden Mohamed Elbachir Belloumi'ye duyduğu güveni dile getiren Kesler, dinamik ve yetenekli bir oyuncu olduğunu belirtti. Taraftarların dikkatini çekecek bir performans sergileyeceğini düşündüğünü söyledi.

Maribor Takımını Satın Alma Süreci

Tan Kesler, Slovenya'nın Maribor takımını satın alma sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. Maribor'un özelleştirilmesi gerektiğini ve bu sürecin biraz zaman aldığını belirterek, takımın gelecek hedeflerinden bahsetti.

Kesler, "Maribor'u her zaman şampiyonluğa oynatmayı ve Avrupa kupalarına katılmayı planlıyoruz." dedi.

İngiltere Championship ekiplerinden, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin...

İngiltere Championship ekiplerinden, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin başkan vekili Tan Kesler (fotoğrafta), Antalya kampında, hedeflerini, yeni transfer planlarını ve yeni yatırımlarını AA muhabirine değerlendirdi.