DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.123.908,04 -0,5%

Hatayspor'un Teknik Direktöründen Trabzonspor Maçına Değerlendirme

Hatayspor'un Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 05.10.2024 21:52
Güncelleme Tarihi: 05.10.2024 21:52

Hatayspor'un Teknik Direktöründen Trabzonspor Maçına Değerlendirme

Hatayspor-Trabzonspor Maçından Sonra Rıza Çalımbay'ın Açıklamaları

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Hatayspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımının performansına dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Rıza Çalımbay: "3 Puanı Kolayca Alabilirdik"

Çalımbay, Mersin Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bugün rahatça 3 puanı da kazanabilirdik yeter ki pozisyonlarımızı değerlendirebilseydik," diye belirtti. Takımın maçta iyi bir performans sergilediğine dikkat çeken Çalımbay, "İyi mücadele ettik ve net pozisyonlarımız oldu," dedi.

Pozisyonları Değerlendirememek

Bu karşılaşmanın sadece bir örnek olduğunu dile getiren Çalımbay, "Bodrum ve Alanya maçlarında da benzer durumlarla karşılaştık. Maalesef çok pozisyon kaçırıyoruz. Bugün de aynı durum söz konusuydu," şeklinde konuştu. Zorlu bir rakip olan Trabzonspor'a karşı mücadele ettiklerini belirten Çalımbay, oyuncularının performansından memnun olduğunu vurguladı.

Oyuncuların Mücadelesinden Memnun

Çalımbay, milli takım arasının ardından takımın eksikliklerini giderip daha iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını ifade etti. "Milli maç arası bizim için iyi bir avantaj olacak," diyerek, geleceğe dair umutlarını dile getirdi.

Kornerden Yenen Gol

Maçta ikinci golü atamamalarıyla ilgili soruya yanıt veren Rıza Çalımbay, en büyük hatalarının kornerden gol yemeleri olduğunu vurguladı. "Trabzon, attığı gollerin hepsini ölü toptan atıyorlar. Oyuncularımla daha önce de bu konuda konuştuk; herkes adamına sıkı sıkı sarılmalıydı," dedi. Ancak maçın başında yedikleri golün, takım için büyük bir dezavantaj yarattığını sözlerine ekledi.