Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Hatayspor'dan 90 Dakika Mücadelesi Vurgusu

Hatayspor Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, takımlarının 90 dakikayı dolduracak bir mücadele hedeflediklerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 22:42
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 22:50

Hatayspor'dan 90 Dakika Mücadelesi Vurgusu

Hatayspor Basın Sözcüsü Ahmet Atıç'ın Açıklamaları

Atakaş Hatayspor'un genel sekreteri ve basın sözcüsü Ahmet Atıç, düzenlediği basın toplantısında, takımın mücadelesini 90 dakikaya yayma hedefine odaklandıklarını belirtti.

Mersin'in Destekleyici Rolü

Atıç, Hatay'da meydana gelen 6 Şubat 2023 depremlerinden sonra Mersin'in sergilediği kardeşlik örneğini vurgulayarak, "Mersin'de takımımız çok iyi ağırlandı" ifadesini kullandı.

Kongre Sonrası Hızla Çalışmalara Başlandı

Atıç, "Kongre sonrasında Hatayspor'un geçen yıl gösterdiği mücadele takdire şayandır. Yönetim olarak, Hatayspor'un uzun yıllar bu ligde kalması için kurumsal bir hafızayla yola çıktık" dedi.

Kardeşliğin Gücü

Mersin ve Hatay'ın kardeş şehirler olduğunu ifade eden Atıç, bu sezon bu kardeşliğe çok ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Takımın Hazırlıkları ve Transfer Çalışmaları

Takımın Erzurum'da kamp yaptığını duyuran Atıç, "Ağustos başında Erdemli'de tesislerine gelerek sezona başlayacağız. Ayrıca 4 futbolcu ile kadromuzu güçlendirdik, 4-5 futbolcu daha transfer etmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Mücadele ve Motivasyon

Takım motivasyonunu yüksek tutmaya çalıştıklarını vurgulayan Atıç, "Hedefimiz, tüm takımların çekineceği ama aynı zamanda sonuna kadar mücadele eden bir takım olmak. Teknik kadro ve yönetim arasındaki uyum bizim en büyük avantajımız" dedi.

Trendyol Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'un genel sekreteri ve basın sözcüsü Ahmet Atıç...

Trendyol Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'un genel sekreteri ve basın sözcüsü Ahmet Atıç, Mersin'de bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Atıç, burada konuşma yaptı.