DOLAR
34,23 0,08%
EURO
37,62 0,18%
ALTIN
2.919,65 -0,07%
BITCOIN
2.119.663,3 0,84%

Hasan Arat, Beşiktaşlı oyunculara gözdağı verdi

Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan dikkat çeken açıklamalar gelirken adeta oyunculara gözdağı verdi. Formasını yeterince ıslatmayan oyuncu görmek istemediğini belirten Arat'ın toplantıda ele aldığı konular ve tüm detaylar...

Yayın Tarihi: 06.04.2024 15:37
Güncelleme Tarihi: 06.04.2024 15:37

Hasan Arat, Beşiktaşlı oyunculara gözdağı verdi

Ümraniye'de oyuncularla bir araya gelerek toplantı düzenleyen Başkan Arat, Beşiktaş taraftarının istediği mücadeleyi sahaya yansıtılması gerektiğinin altını çizerek Beşiktaş taraftarının istediği futbolu oynamayacaksanız, mücadele etmeyecekseniz, aklınızda transferden başka bir şey olmayacaksa hemen şimdi bu kapıdan çıkıp gidebilirsiniz ifadelerini kullandı.

FORMA ISLATMAYINI İSTEMİYORUM
Arat, takımın kaptanlarından sorumluluk almalarını isterken sosyal medya üzerinen yazılanlara bakmayarak Avrupa'ya mutlaka gitmeniz gerekir. Türkiye Kupası tek hedef olurken bunun için sahada savaşarak sonuna kadar mücadele istediğinin altını çizdi. Samsunspor ve Ankaragücü maçları için geri çekilen mücadele etmeyen, yardımlaşmayan, formasını ıslatmayan oyuncu görmek istemediği belirtti.

hasan arat
TARAFTARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜN
Hasan Arat, Santos ile yaptığı görüşmelerde takımın oyunu nedeniyle camia ve taraftarın rahatlıklarını dile getirirken derhal toparlanılması gerektiğine dair talimatları verdi. Arat, şidi yapılan olumsuz yorumlara değil iyi oyun ve mücadeleyle taraftarın yüzünü güldürecek sonuçlara odaklanılması gerektiğini vurguladı.
Paskalya ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı nedeniyle tekrar bayramlaşmalar devam ederken Toplantıda 2. Başkan Hüseyin Yücel, Futbol Şube Sorumlusu YK Üyesi Feyyaz Uçar ve Teknik Direktör Fernando Santos bulundu.