DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.247.395,17 -0,22%

Haluk Bayraktar: Sosyal Medya Operasyonlarına Geçit Yok

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, sosyal medyada yürütülen asılsız iddialara yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 29.09.2024 13:37
Güncelleme Tarihi: 29.09.2024 13:37

Haluk Bayraktar: Sosyal Medya Operasyonlarına Geçit Yok

Haluk Bayraktar'dan Sert Tepki

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, şirketine yönelik sosyal medya üzerinden yapılan asılsız iddialara yanıt vererek önemli açıklamalarda bulundu.

"False Flag" Operasyonlarına Alışığız

Bayraktar, sosyal medya platformlarında kendilerine karşı düzenlenen 'false flag' operasyonlarına alışkın olduklarını belirterek, "Ülkemizin milli kazanımlarını sosyal medya operasyonlarına kurban ettirmemeye kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Sosyal Medya Üzerinden Eleştiriler

Sosyal medya üzerinden eleştirilen ve gündeme gelen iddialara değinen Bayraktar, "Bugüne kadar İsrail'den temin edilen Heron'ların eleştirildiğine dair bir tartışma gördünüz mü?" sorusunu yöneltti. 20 yıl önceki silahsız Heron insansız hava araçlarının yüksek maliyetine dikkat çekti.

Devrim Niteliğinde Adımlar

Türk savunma sanayisinin son 20 yılda devrim niteliğinde ilerlemeler kaydettiğini vurgulayan Bayraktar, "Artık en gelişmiş SİHA'ları üreterek ihtiyaçlarımızı daha maliyet etkin bir şekilde karşılıyoruz. Türkiye, savunma sanayisi alanında global bir lider durumuna gelmiştir." dedi.

Son olarak, Azerbaycan'daki ADEX Savunma Fuarı'nda Türk firmalarının büyük başarılar elde ettiğine işaret eden Bayraktar, bu durumu gurur verici bulduğunu ifade etti.