DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.121.329,84 -0,38%

Gram altını olanlar pür dikkat dinlesin! Bunu yapan parasını üçe katlayacak

Altın piyasasında faaliyet gösteren Hatice Kolçak, vatandaşları beklenen yeni dönemde sabırlı olmaya çağırdı ve piyasalar hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Kolçak, altın fiyatlarında beklenen değişimlerin zaman alabileceğini vurgulayarak, yatırımcıların piyasaları yakından takip etmeleri gerektiğini belirtti. Altın fiyatlarının dünya genelindeki ekonomik ve jeopolitik gelişmelere bağlı olarak dalgalanabileceğini ifade eden Kolçak, bu süreçte sabırlı olmanın önemini vurguladı.

Yayın Tarihi: 04.07.2024 16:45
Güncelleme Tarihi: 04.07.2024 16:45

Gram altını olanlar pür dikkat dinlesin! Bunu yapan parasını üçe katlayacak

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarına ilişkin uyarılarda bulunarak vatandaşların 2024'ün ikinci yarısında altınla işlem yapması tavsiyesinde bulundu. Kolçak, altın fiyatlarının yükselişini etkileyen jeopolitik riskler ve ekonomik dinamikler başta olmak üzere yatırımcıların bu dönemde izlemesi gereken önemli gelişmelere dikkat çekti. Yatırım kararlarında zamanlamanın önemine vurgu yapan Kolçak, tasarrufları altına yatırım yaparken bilinçli seçimler yapmanın kritik doğasının altını çizdi.

ALTIN BİRİKTİRME İŞİ...

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalara değinen Kolçak, "Mevcut piyasa koşulları azim ve dayanıklılık gerektiriyor. Sabırlı olup yolumuzu korumamız gerekiyor." 

Yatırım yapmanın ağırlıklı olarak psikoloji ve dayanıklılık gerektirdiğini vurguladı. "Bu alandaki başarının yüzde doksan beşi sabır ve dayanıklı bir zihniyete sahip olmakla ilgilidir" dedi.

Yatırımcılara stratejik alımları değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Kolçak, "Destek seviyelerine yaklaşıyoruz. Artık birikim ve stratejik alım zamanı. Bunu yaparak mevcut altın piyasası koşullarını lehimize çevirme potansiyeline sahip olabiliriz."

 

Gram altını olanlar pür dikkat dinlesin! Bunu yapan parasını üçe katlayacak

ALTIN PİYASALARINDA GÜNCEL DURUM

Yatırımcılığın sabır işi olduğunu belirten Kolçak, yılıp moral bozmadan devam etmek gerektiğini vurguladı.