DOLAR
34,14 -0,05%
EURO
37,96 0,05%
ALTIN
2.885,4 -0,07%
BITCOIN
2.159.546,85 0,21%

Göztepe'nin Head Coach Stanimir Stoilov'dan Maç Sonrası Açıklamalar

Göztepe, Kayserispor'u 3-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Teknik direktör Stanimir Stoilov, performans konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 23.09.2024 23:06
Güncelleme Tarihi: 23.09.2024 23:06

Göztepe'nin Head Coach Stanimir Stoilov'dan Maç Sonrası Açıklamalar

Göztepe'nin Önemli Galibiyeti

Trendyol Süper Lig'de, Göztepe'nin Bellona Kayserispor'u 3-0 mağlup etmesi sonrası teknik direktör Stanimir Stoilov dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Stoilov'un Maç Sonu Değerlendirmesi

Maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Stoilov, "Final paslarında daha iyi olmalıyız ve maçı daha erken bitirebilecek fırsatları değerlendirmeliyiz," dedi.

Performer ve Dinamizm

Uzun bir süre maça çıkmadıklarını hatırlatan Stoilov, "Dolayısıyla futbol ve dinamizm açısından bazı çekincelerimiz vardı. Ancak %80'in üzerinde bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. İlk yarıda 1-2 gol daha atabilirdik; fakat fırsatları değerlendiremedik." ifadelerini kullandı.

Hücum ve Savunma Performansı

Savunmada gösterdikleri başarılı performansa rağmen, hücum anlamında daha öz güvenli olmaları gerektiğini vurgulayan Stoilov, "Bunun üzerine ciddi çalışmalar yapmalıyız. Aynı zamanda takım içindeki genç oyuncuların performansına dikkat etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Takım Dinamizmi ve Taraftar Beklentisi

Stoilov, takımda 3 stoperin sakat olduğunu hatırlatarak, "Bizim için önemli olan sahada dinamizmimizi yansıtmak ve sürekli mücadele etmektir. Taraftarımız çok koşan, mücadele eden bir takım görmek istiyor," dedi.

Son olarak, "Buradayken savaşmayan bir oyuncunun yerinin olamayacağını unutmayalım" diyerek herkesin üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.