DOLAR
34,16 0,22%
EURO
37,75 0,32%
ALTIN
2.912,74 0,42%
BITCOIN
2.061.553,72 0,96%

Göztepe-Bodrum FK Maç Sonrası Stoilov'un Açıklamaları

Göztepe, Bodrum FK'yi 2-0 mağlup ederken, Teknik Direktör Stanimir Stoilov önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 00:37
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 00:37

Göztepe-Bodrum FK Maç Sonrası Stoilov'un Açıklamaları

Göztepe-Bodrum FK Maç Sonrası Stanimir Stoilov'un Değerlendirmeleri

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe, Sipay Bodrum FK'yi 2-0 mağlup ederken, Teknik Direktör Stanimir Stoilov bu galibiyet hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"İyi Ama Yeterli Değil"

Maç sonunda basın toplantısına katılan Stoilov, ilk 4 maça bakıldığında takımlarının performansından memnun olduğunu ancak bunu yeterli görmediğini belirtti. "İlk 4 maça baktığımızda iyiyiz diyebiliriz ama bu kesinlikle bana göre yeterli değil" dedi.

"Taraftarımız Yanımızda Değildi"

Stoilov, taraftarlarının olmamasının takımlarının performansını olumsuz etkilediğini ifade ederek, "Taraftarlarımızın yanında olmadığı için sadece sahada yüzde ellilerimizle oynadık. Böyle bir ceza bir daha olmaz diye umuyorum" şeklinde konuştu.

Galibiyetten Memnunuz

Göztepe'nin galibiyetinin önemli olduğunu vurgulayan Stoilov, "Bunun için gerçekten mutluyuz çünkü bu galibiyeti kesinlikle hak ettik. Maça dinamik bir şekilde başladık ve ilk golü bulmayı başardık" dedi.

Gelişme İçin Fırsat

Milli maçlar nedeniyle verilecek aranın kendileri için dezavantaj olduğunu belirten Stoilov, "Bu süreyi takımımızın daha iyi olabilmesi için değerlendirmeliyiz. Yeni katılan oyuncuların adapte olması önemli" diye ekledi.

Hedef Avrupa

Stoilov, hedeflerinin Avrupa'ya gitmek olduğunu ve bu amaca ulaşmak için takımın sürekli gelişmesi gerektiğini aktardı. Takıma bir hücum oyuncusunun daha katılabileceğinin sinyalini verdi.

Göztepe'nin Teknik Direktörü, "Kadromdaki her oyuncuyu seviyorum, kimsenin ayrılmasını istemiyorum ama iyi teklifler gelebilir. Antrenmanlarda 20 oyuncudan fazla çalışmayı sevmiyorum, her pozisyonda maksimum iki oyuncu olmalı" diyerek düşüncelerini açıkladı.