DOLAR
34,25 -0,04%
EURO
37,61 0,02%
ALTIN
2.922,49 -0,09%
BITCOIN
2.178.807,1 -1,63%

Golbol Kadın Milli Takımı Paris'te Altın Madalya Kazandı

Ankara'da karşılanan altın madalya sahibi Golbol Kadın Milli Takımı, Türkiye'yi gururlandırdı.

Yayın Tarihi: 06.09.2024 21:04
Güncelleme Tarihi: 06.09.2024 21:23

Golbol Kadın Milli Takımı Paris'te Altın Madalya Kazandı

Altın Madalya Sahibi Golbol Kadın Milli Takımı Ankara'ya Döndü

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Golbol Kadın Milli Takımı, Ankara'ya döndü. Esenboğa Havalimanı VIP Terminali'nde karşılanan takım, aileleri ve sevenleri tarafından çiçeklerle kutlandı.

Başkan Yıldırım'dan Açıklamalar

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında, "Bu bizim üçüncü altın madalyamız. Takımımızla gurur duyuyoruz ve Los Angeles 2028'de de bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz," dedi. Yıldırım, ayrıca İsrail'in Filistin'e yönelik eylemlerini kınayarak, "En büyük motivasyonumuz, sportif başarılarla bu mesajı vermekti," şeklinde konuştu.

Başantrenör Karasu'nun Değerlendirmesi

Golbol Kadın Milli Takımı Başantrenörü Gültekin Karasu, takımının elde ettiği başarıya dikkat çekerek, "Sporcularımızın gösterdiği üstün çaba sayesinde altın madalya kazanmayı başardık. Bu zafer, tüm ülkemiz için büyük bir gurur kaynağı," ifadelerini kullandı.

Kaptan Altunoluk'tan Teşekkür

Golbol Kadın Milli Takımı kaptanı Sevda Altunoluk ise duygularını paylaşarak, "Bu başarıyı üçüncü kez tekrarlamak bizim için çok değerli. Destek veren herkese teşekkür ediyorum," dedi. Tim, bu başarı ile birlikte tarihe bir kez daha adını yazdırmanın mutluluğunu yaşıyor.