DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.154.291,98 0,13%

Gençlerbirliği ve Boluspor Maçında Hedefler Belirlendi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Karatepe ve Boluspor Teknik Direktörü Gülpınar maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 18.08.2024 22:53
Güncelleme Tarihi: 18.08.2024 22:53

Gençlerbirliği ve Boluspor Maçında Hedefler Belirlendi

Gençlerbirliği-Boluspor Maçının Ardından

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında gerçekleşen Gençlerbirliği ve Boluspor karşılaşması 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Maç sonrasında Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, hedeflerinin daha fazla pozisyon üretmek olduğunu ifade etti.

Recep Karatepe: Daha İleride Oynamak Zorundayız

Karatepe, düzenlenen basın toplantısında, "Bundan sonraki maçlarda çok daha farklı, daha ileride oynayan, daha çok pozisyon üreten bir takım olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Ayrıca, maç boyunca oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu, ancak duran toptan gelen golle geriye düştüklerini belirtti.

Alagöz Holding Iğdır FK Önümüzdeki Rakip

Gelecek hafta Alagöz Holding Iğdır FK ile oynayacakları maçı değerlendiren Karatepe, "Oyunun akıcılığıyla ilgili bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Topa sahip olma oranımız yüksek olsa da duraklamalar ritmimizi bozuyor. Ancak ilerideki maçlarda daha iyi performans sergilemek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Boluspor Tarafında Moral ve Hedefler

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, 1 puanın kendileri için kazanç olduğunu ifade etti. Gülpınar, "Kadro derinliğine ve eksikliklere rağmen elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık" şeklinde konuştu. Deplasmanda aldıkları 1 puanın iyi olduğunu belirten Gülpınar, önlerindeki maçlarda da performanslarını yükseltmek için mücadele edeceklerini kaydetti.

Gülpınar: İlerleyen Haftalarda 3 Puan Hedefliyoruz

Gülpınar, "Öndeyken yediğimiz gol sonrası belki 3 puan alabilirdik ama bu puan moral oldu. Haftaya iç sahada 3 puan almak için mücadele edeceğiz" diyerek, takımının gelişimine vurgu yaptı.