DOLAR
34,08 -0,06%
EURO
38,08 -0,36%
ALTIN
2.827,84 -0,94%
BITCOIN
2.116.299,19 -3,02%

Genç Milli Wushu Takımı Kastamonu'da Kamp Yapıyor

Milli Wushu Takımı, Brunei'deki dünya şampiyonası öncesi hazırlık için Kastamonu'da kampa başladı.

Yayın Tarihi: 14.08.2024 14:04
Güncelleme Tarihi: 14.08.2024 14:04

Genç Milli Wushu Takımı Kastamonu'da Kamp Yapıyor

Genç Milli Wushu Takımı, Kastamonu'da Hazırlıklara Başladı

Gençler Dünya Wushu Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren Genç Milli Wushu Takımı, Kastamonu’da kampa girdi. Kamp, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde başladı ve 22-30 Eylül tarihlerinde Brunei'de gerçekleştirilecek olan şampiyonaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Hedef Zirve

Wushu Milli Takımı Antrenörü Emrah Şahanoğlu, kamp hakkında basın mensuplarına bilgi vererek, sporcuların zorlu bir mücadeleye hazırlanacaklarını ifade etti. Yaklaşık 40 gün sürecek olan kamp süresince sporcuların performanslarını artırmaya yönelik çalışmalar yapılacağını belirten Şahanoğlu, "Amacımız ay-yıldızlı bayrağımızı dünya arenasında zirveye taşımak" dedi.

Tecrübeli Sporcuların Katkısı

Kampa katılan sporcuların büyük bir çoğunluğunun Türkiye şampiyonu olduğunu vurgulayan Şahanoğlu, Avrupa ve Balkan şampiyonluklarına sahip sporcuların da bulunduğunu açıkladı. "İyi bir takım oluşturduk ve tarihi bir başarı hedefliyoruz" diyen Şahanoğlu, Wushu Milli Takımı'ndan tecrübeli sporcuların da kampa dahil edilmesinin büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi.

Kamp Ortamı ve Teşekkür

Kastamonu'da ilk kez kamp yapan Wushu Milli Takımı, bu süreçten oldukça memnun. Şahanoğlu, kamp şartlarını oluşturdukları için federasyona ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkürlerini sundu. “Profesyonel bir kamp ortamı sağladık ve başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.