DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.151.347,54 -0,43%

Gaziantep Medical Point Hastanesi, Merinos Kadın Voleybol Takımına Sağlık Sponsoru Oldu

Medical Point Hastanesi, Merinos Kadın Voleybol Takımı'nın sağlık sponsoru olarak yeni bir anlaşma imzaladı.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 10:20
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 11:32

Gaziantep Medical Point Hastanesi, Merinos Kadın Voleybol Takımına Sağlık Sponsoru Oldu

Gaziantep Medical Point Hastanesi Merinos Kadın Voleybol Takımına Sağlık Sponsoru Oldu

Gaziantep Medical Point Hastanesi, 2024-2025 sezonu için Merinos Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı'nın sağlık sponsoru oldu. Anlaşma, hastanenin Genel Müdürü Haluk Gültekin ve kulüp başkanı Ali Atalar arasında imzalandı.

Gültekin: "Spor ve Sağlığın Bütünlüğü Önemli"

Haluk Gültekin, sponsorluk anlaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, sağlıklı sporcuların takım performansını artıracağını vurguladı. Gültekin, "8 yıllık Gaziantep Basketbol takımıyla olan iş birliğimizden sonra, kadın voleybol takımız Merinos'un da sağlık sponsorluğunu üstlenmenin gururunu yaşıyoruz." dedi.

Sporcuların Sağlığı İçin Her Türlü Desteği Sağlayacağız

Gültekin, ayrıca, "Sporcuların sağlığının takım ve bireysel performansı doğrudan etkilediğini unutmayalım. Medical Point olarak, bu sürecin her aşamasını destekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Atalar: "Medical Point ile Güçlü Bir İş Birliği Sunduk"

Merinos Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Atalar ise anlaşmanın takım için kritik önem taşıdığını belirtti. Atalar, "Bu sponsorluk, oyuncularımızın sağlık ve performansını artırmaya yönelik büyük bir destek sağlayacaktır. Hedefimiz play-offlara kalmak ve ardından Sultanlar Ligi'ne yükselmektir," dedi.

Son olarak, Medical Point Hastanesi’nin kapsamlı sağlık hizmetlerine güveninin tam olduğunu belirten Atalar, destek ve katkılarından dolayı Haluk Gültekin ve hastane yetkililerine teşekkür etti.

Medical Point Hastanesi ile Türkiye Voleybol 1'inci Liginde mücadele eden Merinos Gençlik ve Spor...

Medical Point Hastanesi ile Türkiye Voleybol 1'inci Liginde mücadele eden Merinos Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı, 2024-2025 sezonu sağlık sponsorluğu için anlaşma imzaladı.