DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.144.654,14 -1,48%

Gaziantep FK - Beşiktaş Maçında Öne Çıkanlar

Beşiktaş, Gaziantep FK ile oynadığı maçta 2 değişiklikle sahaya çıktı; taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 19:35
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 19:35

Gaziantep FK - Beşiktaş Maçında Öne Çıkanlar

Beşiktaş Takımında Kadro Değişiklikleri

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK'ye konuk olan Beşiktaş, teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst yönetiminde son maçın 11'ine göre 2 değişiklikle sahaya çıktı. Beşiktaş, Gaziantep Büyükşehir Stadı'ndaki mücadeleye Mert Günok, Masuaku, Felix Uduokhai, Paulista, Jonas Svensson, Cher Ndour, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rafa Silva, Joao Mario ve Immobile 11’iyle başladı.

Yedek Kulübesi

Beşiktaş'ın yedek kulübesinde Göktuğ Baytekin, Emirhan Topçu, Tayyip Talha Sanuç, Onur Bulut, Jean Onana, Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Salih Uçan, Mustafa Hekimoğlu ve Semih Kılıçsoy yer aldı. UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'a karşı oynanan ve 3-1 kaybedilen maçta yer alan Ersin Destanoğlu sakatlığı nedeniyle bu maçta yoktu, Milot Rashica ise yedek başladı.

Gaziantep FK'da Değişim

Ev sahibi ekip Gaziantep FK'nın teknik direktörü Selçuk İnan, son maçta başlayan oyunculardan 3 değişiklik yaptı. Kırmızı-siyahlı takım, Beşiktaş karşısına Dioudis, Emre Taşdemir, Ertuğrul Ersoy, Bruno, Saborit, Sorescu, Kozlowski, Ndiaye, Lungoyi, Maxim, Okereke 11’i ile çıktı.

Yedek Kulübesi

Gaziantep FK'nın yedek kulübesi ise Mustafa Burak Bozan, Arda Kızıldağ, Mustafa Eskihellaç, Furkan Soyalp, Halil İbrahim Dervişoğlu, Mandouki, Mirza Cihan, Kenan Kodro, Ogün Özçiçek ve Ömürcan Artan oyuncularından oluştu.

Taraftarların Yoğun İlgisi

Maçta hem Beşiktaş taraftarları hem de Gaziantep FK taraftarları büyük bir coşkuyla takımlarını destekledi. Beşiktaş taraftarları kendilerine ayrılan alanı doldururken, ev sahibi takımın taraftarları da koltukların büyük çoğunluğunda yer alarak maça büyük ilgi gösterdi.