DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.154.428,92 0,12%

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz'dan Beşiktaş Maçı Değerlendirmesi

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Beşiktaş ile oynanan maç sonrası hakem kararları hakkında konuştu.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 22:23
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 22:23

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz'dan Beşiktaş Maçı Değerlendirmesi

Gaziantep FK - Beşiktaş Maçının Ardından

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında oynanan ve 1-1 berabere biten Gaziantep FK - Beşiktaş maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Üzgün Bir Gaziantep Halkı

Yılmaz, Gaziantep halkının maç sonucundan dolayı çok üzgün olduğunu ifade ederek, "Kazanabileceğimiz bir maçtı," dedi. Yedinci maçlarına çıktıklarını belirten Yılmaz, hakem Muhammet Ali Metoğlu’nun bu sezonki ikinci maçlarını yönettiğini vurguladı.

Hakem Performansı Eleştirisi

Yılmaz, hakemin performansının hiç de yeterli olmadığını savunarak, "Olmayan, hak etmediğimiz bir penaltı verildi. Bu durum futbol camiasını gündeme taşımak zorunda kalıyor," diye konuştu. İlgili maçların izlenmesi gerektiğini belirten Yılmaz, "Büyük bir camia olarak haksızlıklara karşı durmalıyız. Kimse bizim hakkımızı yemesin," şeklinde ekledi.

Futbolda Adalet Çağrısı

Son olarak, Yılmaz, tüm futbol camiasına bir çağrıda bulunarak, "Herkes elini vicdanına koyup maçı izlesin. Bu tür adaletsizliklerin önüne geçmek için birlikte çalışmalıyız," ifadelerini kullandı. Gaziantep halkının bu durumdan ötürü büyük bir üzüntü içinde olduğunun altını çizen Yılmaz, futbolda daha iyi sonuçlar elde edilebilmesi için bu gibi sorunların çözülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.