DOLAR
34,22 -0,26%
EURO
37,72 0,22%
ALTIN
2.922,01 -0,3%
BITCOIN
2.084.168,61 -0,3%

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden gazeteci Güneri Cıvaoğlu, ailesi ve dostları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 15:53
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 15:53

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güneri Cıvaoğlu'nun Cenazesi Törenle Gerçekleştirildi

İstanbul'da 85 yaşında vefat eden ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu'nun cenazesi, Şişli'de düzenlenen bir tören sonrası defnedildi. Bir süredir Beşiktaş'taki bir hastanede tedavi gören Cıvaoğlu'nun cenaze töreni, Teşvikiye Camisi'nde öğle namazının ardından gerçekleştirildi.

Önemli İsimler Törende Bir Araya Geldi

Cenazeye İstanbul Valisi Davut Gül, eski başbakanlardan Tansu Çiller ve medya ile sanat dünyasının birçok önemli ismi katıldı. Taziyeleri kabul eden Cıvaoğlu'nun eşi Canan Cıvaoğlu, 55 yıllık birlikteliklerinin ardında eşini yitirmiş olmanın kendisinde büyük bir boşluk yarattığını ifade etti.

Son Dilekleri ve Anıları

Canan Cıvaoğlu, eşinin birçok vasiyetinin bulunduğunu belirterek, "En aklımda kalan, mezarlığında kokulu yasemin istemesiydi" dedi. İş adamı Aydın Doğan ise, Cıvaoğlu ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını ve onu değerli bir arkadaş olarak nitelendirerek, "Son günlere kadar hep beraberdik. Bu kadarmış. Uzun süre yaşayacağını biliyordu," açıklamalarında bulundu.

Cenaze Defni

Cıvaoğlu'nun cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gazetecilik kariyerinin önemli isimlerinden birinin kaybedilmesi, medya camiasında derin bir üzüntü yarattı.