Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Garanti'den emeklinin cebini şımartacak ödeme! Emekliye kazanç kapısı aralanıyor

Garanti Bankası emekliye özel bir çok kampanyasını açıklamaya devam ediyor. Şubat ayı bitmeden bankaya giden emekli mutlu çıkıyor

Yayın Tarihi: 19.02.2024 08:26
Güncelleme Tarihi: 19.02.2024 08:26

Garanti'den emeklinin cebini şımartacak ödeme! Emekliye kazanç kapısı aralanıyor

Garanti Bankası Şubat ayının ortasını geçtiğimiz şu günlerde kampanyaları hakkında duyurularını yapmaya devam ediyor. Şubat ayında emekli promosyonu güncellemesini sunan banka, emekliyi yakından ilgilendiren bir çok kampanyası ile de alakalı olarak açıklamasını yapmış bulunuyor. Bankaların emekliyi cezbeden promosyon teklifi açıklamaları devam ediyor. Garanti Bankası da emekliye sunduğu promosyon ödemesi ile tercih edilebilirlikte üst sıralarda yer alırken, rakamı Şubat ayı itibari ile 8.500 TL olarak belirtmiş bulunuyor. Emeklinin maaşını Garanti Bankası'na taşıması işe hak sahibi olabileceği bu promosyon ödemesine ek olarak, bir çok kampanya da emekliyi mutlu ediyor.

Garanti Bankası tarafından emekli müşterilerini yakından ilgilendiren avantajlı teklifler sunulmaya devam ediyor. Hayat şartlarının olumsuzluğunun süre geldiği Şu günlerde açıklaması yapılan kampanyalar emekliye bonus kazanma, tasarruf sağlama gibi birçok avantajdan yararlanma imkanı sunuyor. Emeklinin de faydalanabileceği Garanti Bankası'nın Şubat ayı kampanyaları merakla araştırılıyor.

tl

GARANTİ BANKASI EMEKLİ KAMPANYALARI

Garanti Bankası'na mobil kanal aracılığı ile müşteri olan emekliye ilk 1000 TL harcama yapmaları durumunda 1000 TL Bonus kazandıracak kredi kartı kampanyası devam ediyor. Öte yandan Tik tak da yapılacak olan alışverişlerde de 350 TL'ye kadar indirim imkanı banka müşterilerini bekliyor. Garanti Bankası'nın bütün müşterilerin faydalanabileceği gibi emeklinin de hak sahibi olabileceği sigorta ürünlerinde indirim ve bonus kazanma imkanları da devam ediyor. Tamamlayıcı sağlık sigortası, konut sigortası ve kasko gibi ürün satın alımlarında indirim ve bonus avantajları sağlanıyor.

tl

GARANTİ BANKASI FAİZSİZ KREDİ VERİYOR

Öte yandan mevcut müşterilerin tanıdıklarını Garanti Bankası'na kendi referansları ile davet etmesi durumunda karşılıklı ek ödeme imkanı sunuluyor. Garanti Bankası'nın Bonus kartı başvurusu yapan emekliye de birçok avantaj sağlanıyor. Yeni müşteri olunması ve bunu da mobil uygulama üzerinden yapılması durumunda kredi kartı başvurusu onay alan emekli 30.000 TL'ye Varan faizsiz kredi imkânından faydalanabiliyor. Öte yandan Garanti Bankası tarafından araç kiralama fırsatları da bedavadan biraz pahalıya gelebiliyor.

Yeni Bonus kredi kartı başvurusu yapan artı ₺2.000 harcama yapan emekliye 200 TL Bonus ödemesi sağlanabilirken vadeli mevduat açılışına özel olarak mevduat faizi kampanyası da devam ediyor.