DOLAR
34,02 -0,09%
EURO
38,01 -0,11%
ALTIN
2.826,85 0%
BITCOIN
2.142.378,34 0,18%

Galatasaray, Young Boys'a Elendi: Kerem Demirbay'ın Açıklamaları

Galatasaray, Young Boys'a kaybederek UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Kerem Demirbay, mağlubiyet sonrası duygularını paylaştı.

Yayın Tarihi: 28.08.2024 00:51
Güncelleme Tarihi: 28.08.2024 00:51

Galatasaray, Young Boys'a Elendi: Kerem Demirbay'ın Açıklamaları

Galatasaray, Young Boys Karşısında Hüzünlü Bir Eleniş Yaşadı

Bir UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında, Galatasaray konuk ettiği Young Boys'a 1-0'lık skorla mağlup olarak organizasyondan elendi. Karşılaşmanın sonunda, sarı-kırmızılı futbolcu Kerem Demirbay, yaşanan hayal kırıklığını dile getirdi.

Kerem Demirbay'ın Mağlubiyet Üzerine Düşünceleri

RAMS Park'ta yapılan maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kerem Demirbay, mağlubiyetten dolayı büyük bir üzüntü hissettiğini belirtti. "Başaramadık, üzgünüz. Galatasaray ve ülkemize yakışanı yapamadık. Ülkemizi ve Galatasaray'ı temsil etmek için oldukça çabaladık ama maalesef başarılı olamadık," şeklinde konuştu.

Gelecek Hedefleri

Kerem, UEFA Avrupa Ligi'nde takımlarının daha iyi sonuçlar alabilmek için mücadele edeceklerinin altını çizdi. "Ülkemize yaraşır sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız. Pozitif enerjili bir aile ve takım olarak, hedeflerimize ulaşmak için yola devam edeceğiz. İnşallah başarılı oluruz," dedi.

Futbolun Doğası

Maçı değerlendiren Demirbay, futbolun basit bir oyun olduğunu ifade etti. "Futbol, ya kazanırsın ya da kaybedersin. Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir karşılaşmada kaybetmek bizim için bir gerçek. Ancak yolumuza devam etmek zorundayız. Camia olarak başımızı dik tutmalı ve hedeflerimize odaklanmalıyız. Devam edeceğiz," diyerek sözlerini tamamladı.