Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Transfer ve Sezon Hedefleri Açıklamaları

Okan Buruk, Avusturya kampında Galatasaray'ın kadro yapısını, transfer çalışmalarını ve sezon hedeflerini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 16:10
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 16:10

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Transfer ve Sezon Hedefleri Açıklamaları

Okan Buruk’tan Transfer Açıklamaları

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında AA muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Buruk, "Önemli bir kadromuz var. Şampiyon kadroya sahibiz. Bunu korumak bize avantaj sağlıyor" dedi.

Şampiyonluk İle Sezona Hazırlık

Büyük bir öz güvenle sezona gireceklerini vurgulayan Buruk, "Özellikle geçmişteki başarılarımız, oyuncularımızın motivasyonunu artırıyor" ifadelerini kullandı. Sezon öncesi kampında oyuncuların performanslarının yükseldiğini dile getiren teknik adam, "Fiziksel olarak hazır hale geleceğiz. Psikolojik olarak güçlüyüz" dedi.

Yeni Transferler ve Beklentiler

Sağ bek mevkii için yapılan transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Buruk, "Elias Jelert aramıza katıldı. Kendisi, kısa ve uzun vadede bize katkı sağlayacak bir futbolcu" şeklinde konuştu.

Orta Saha Güçlendirmesi

Orta sahada mevcut oyuncuların kalitesine dikkat çeken Buruk, "Kadromuz güçlü ama farklı profilde oyuncularla takviyeler yapmak istiyoruz. Sabırlı olmamız gerekiyor" dedi.

Icardi'nin Performansı ve Takıma Katkısı

Mauro Icardi'nin kamp dönemindeki performansından memnun olduğunu belirten Buruk, "Icardi, takım içinde lokomotif görevi görüyor. Beklentilerimiz yüksek" açıklamasında bulundu.

Türk Futbolunun Gelişimi

Buruk, Türk futbolunun ileri gitmesine katkıda bulunmanın önemine değinerek, "Sakin kalıp işimize odaklanmalıyız. Rakiplerimizle mücadele etmek için sabırsızlanıyoruz" diye ekledi.

Turkcell Süper Kupa Maçı

İlk resmi maçlarının Beşiktaş ile oynayacakları Süper Kupa olduğunu hatırlatan Buruk, "Bu maçı kazanmak için hazır hale gelmek istiyoruz. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak zor olacak" şeklinde konuştu.

Okan Buruk, yeni sezon için büyük hedefler belirlediklerini ve bunu başarmak için tüm ekip olarak çalışacaklarını belirtti.