Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Galatasaray, Parma ile Hazırlık Maçı Oynayacak

Galatasaray, Parma ile son hazırlık maçını oynayacak. Maç D-Smart üzerinden canlı yayınlanacak.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 12:14
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 12:14

Galatasaray, Parma ile Hazırlık Maçı Oynayacak

Galatasaray, Son Hazırlık Matchında Parma ile Kapışacak

Sezon öncesi önemli bir hazırlık karşılaşmasına çıkan Galatasaray, İtalya Serie A ekibi Parma ile bu akşam karşı karşıya gelecek. Takım, Avusturya'nın Linz şehrindeki Raiffeisen Arena'da saat 21.15'te başlayacak bu maçı dört hazırlık maçının ardından oynayacak.

İzleyicileri Bekleyen Özel Yayın

Galatasaray'ın hazırlık maçlarını canlı olarak yayınlayan Spor Smart, saat 20.00’de "Maça Doğru" adlı özel programla yayına başlayacak. Programda sports yorumcuları Berke Kosova, Aykut Aydın ve Semih Sezerli, izleyicileri maça hazırlamak için ekran başında olacaklar. Ayrıca, Serhan Türk, canlı bağlantılarla maç öncesi durumu aktaracak.

Maçın Yıldızları

Mauro Icardi'nin Lecce'ye karşı ikinci yarıda oyuna girmesi ile birlikte, Parma karşısında ilk 11'de başlayacağı belirtiliyor. Ayrıca milli oyuncular Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı ve Barış Alper Yılmaz'ın da maçta süre alması bekleniyor. Galatasaray'a yeni katılan Elias Jelert'in de teknik direktör Okan Buruk'un şans vermesi durumunda Parma maçında ilk kez sahada olacağı öngörülüyor.

Sezonun İlk Maçı İçin Hazırlıklar Başlıyor

Galatasaray, Parma maçı sonrasında kampı tamamlayarak yurda dönecek ve sezonun açılışını 3 Ağustos'ta Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş ile yapacak. Sarı-kırmızılı takım, bu karşılaşma ile sezonun zorlu maratonuna başlayacak.