DOLAR
34,13 -0,01%
EURO
38,01 -0,02%
ALTIN
2.916,13 0,03%
BITCOIN
2.165.684,26 0%

Galatasaray, PAOK ile UEFA Avrupa Ligi'nde Karşı Karşıya Geldi

Galatasaray, PAOK ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı maçta Okan Buruk'un taktikleri ve tribündeki gerginlik gündemdeydi.

Yayın Tarihi: 25.09.2024 22:08
Güncelleme Tarihi: 25.09.2024 22:08

Galatasaray, PAOK ile UEFA Avrupa Ligi'nde Karşı Karşıya Geldi

Galatasaray-PAOK Maçından Öne Çıkanlar

Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde Yunan temsilcisi PAOK ile karşı karşıya geldi. Teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisindeki ilk 11'ine zorunlu bir değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Okan Buruk'un Kadro Tercihleri

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefliyor fakat Young Boys ile oynadığı eleme maçından elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme kararı aldı.

RAMS Park'taki karşılaşmada Okan Buruk, ilk 11'i Günay Güvenç, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Yunus Akgün ve Victor Osimhen ile oluşturdu. Yedek kulübesinde ise önemli isimler bekledi.

Fernando Muslera Neden Yok?

Okan Buruk, Fenerbahçe derbisinde kaleyi koruyan Fernando Muslerandan yoksun kalmak zorunda olduğu için tecrübeli kaleci Günay Güvenç ile yola devam etti.

Tribünde Gergin Anlar

Müsabakanın başlama düdüğünden önce, Galatasaray taraftarları ile PAOK taraftarları arasında bir gerginlik yaşandı. Yunan taraftarlar, Batı Alt Tribünü'nde yer alırken, yaptıkları tezahüratlar Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekti.

Olayların büyümesi üzerine emniyet güçleri devreye girdi ve gerginlik çıkartan iki kişi tribünden çıkarıldı. Stat hoparlörlerinden "İzmir Marşı" çalındığında atmosfer yeniden düzenlendi.

Bakan Bak Maçta

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da karşılaşmayı tribünden takip etti. Protokol tribününde yer alan Bakan Bak, Galatasaray-PAOK mücadelesinin heyecanını canlı bir şekilde izledi.