DOLAR
34,26 0,08%
EURO
37,38 0,38%
ALTIN
2.922,33 0,2%
BITCOIN
2.260.948,46 -5,28%

Galatasaray Kulübü Yıllık Mali Kongresi: Dursun Özbek'in Açıklamaları

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, mali kongrede projeler hakkında bilgiler verdi ve eleştirileri yanıtladı.

Yayın Tarihi: 12.10.2024 21:28
Güncelleme Tarihi: 12.10.2024 21:28

Galatasaray Kulübü Yıllık Mali Kongresi: Dursun Özbek'in Açıklamaları

Galatasaray Kulübü Yıllık Mali Kongresi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen mali kongrede önemli açıklamalarda bulundu.

Florya Projesi Üzerine Değerlendirmeler

Özbek, Florya arazisi ile ilgili bilgi verirken, "Florya projesini Galatasaray'a kazandırmak için büyük çaba harcadım. Müthiş bir alanın daha modern tesislerle donatılması için çalışıyoruz. Mevcut arsanın değerlendirilmesi gerektiğine dair sizlere bilgi verdim ve desteğinizi aldım. Artık yönetime güvenmeniz lazım. Biz, bu kutsal emaneti en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz," dedi.

Riva Projesi hakkında yorumlar

Riva projesine ilişkin detaylar veren Özbek, "Riva ile ilgili pek çok şey konuşulmakta. Projenin sunduğu fırsatları belirttim. Beklenti rakamlarına yaklaşmış durumdayız. Gayrimenkul piyasasındaki dinamikler bazı süreçleri etkileyebilir. Ancak Riva projesi, borçlarımızı azaltmada büyük bir katkı sağladı," ifadelerini kullandı.

Eleştirilere Açıklık Getirdi

Özbek, eleştirileri dikkate alacaklarını belirterek, "Elbette hatalarım var. En büyük korkum sizlere mahcup olmaktır. Galatasaray'ı hayatı boyunca benimsemiş arkadaşlarımla çalışıyoruz ve titizlikle projelerimize devam ediyoruz. Notlarımızı aldık. Genel kurulumuz, yetki verdiğiniz en önemli organımızdır ve kararların tartışılmaz olduğuna inanıyorum. Sizlere sunduğumuz hizmetin hesabını vermek için çabalıyoruz," diyerek konuşmasını sürdürdü. Konuşmasının sonunda, Özbek ayakta alkışlanarak desteklendi.