DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.144.449,42 -1,47%

Galatasaray'ın Alanyaspor Maçında Alınan Notlar

Galatasaray, Alanyaspor ile oynadığı maçta Okan Buruk yönetiminde önemli anlar yaşandı.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 19:12
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 19:12

Galatasaray'ın Alanyaspor Maçında Alınan Notlar

Galatasaray'ın Alanyaspor Karşısındaki Performansı

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Corendon Alanyaspor'u ağırlayan Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk ile sahaya çıktı. Bu karşılaşmada, önceden oynanan RFS maçının ilk 11'indeki kadroda tek bir değişiklik gerçekleşti.

Maçın Detayları

Ligin geriye kalan kısmında 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak toplamda 19 puana ulaşan sarı-kırmızılılar, bu maçla birlikte liderlik koltuğundaki yerini korudu. Müsabakaya Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Yunus Akgün ve Mauro Icardi gibi yıldızlarla başladı.

Yedek kulübesinde ise Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Roland Sallai, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Elias Jelert, Victor Nelsson, Yusuf Demir, Michy Batshuayi ve Metehan Baltacı yer aldı. Teknik direktör Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan RFS maçının 11'inden sadece bir oyuncu değiştirerek, cezalı durumdaki Günay Güvenç'i yedeğe çekip kaleye Muslera'yı aldı.

Victor Osimhen Maçı Locadan İzledi

Victor Osimhen, sakatlığı nedeniyle forma giyemediği bu karşılaşmayı statta bulunarak locadan takip etti. Nijeryalı yıldız, takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Şiddete Karşı Duyarlılık

Maç öncesinde stadyumda kadın ve çocuğa yönelik şiddete dikkat çekildi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, İstanbul'da yaşanan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in öldürülmesi olaylarına karşı "Kadına ve çocuğa dokunma" yazılı pankart açarak seslerini yükselttiler. Taraftarlar, zaman zaman yaptıkları tezahüratlarla ve sloganlarla bu tür şiddet olaylarını protesto etti.