DOLAR
34,08 -0,06%
EURO
38,09 -0,35%
ALTIN
2.830,52 -1,04%
BITCOIN
2.117.767,12 -3,1%

Galatasaray'ı Tebrik Eden Selçuk İnan, Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Gaziantep FK'nın teknik direktörü Selçuk İnan, Galatasaray maçından sonra oyuncularını tebrik etti fakat mağlubiyet için üzüntülerini aktardı.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 23:04
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 23:04

Galatasaray'ı Tebrik Eden Selçuk İnan, Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan'ın Açıklamaları

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Galatasaray'a 3-1 yenilen Gaziantep FK'nın teknik direktörü Selçuk İnan, oyuncularının mücadelelerinden dolayı onurlandığını ancak maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Maç Sonrası Basın Toplantısı

RAMS Park'ta gerçekleşen maçın ardından basın toplantısında konuşan İnan, karşılaştıkları zorlu şartlara değinerek, "Daha önce iki gün arayla iki deplasman maçı oynayan bir takım hatırlamıyorum. Oyuncularımın haklarını korumak benim önceliğim. Bizim için zordu. Gaziantep'ten Sivas'a geçtik, ardından İstanbul'a geldik. Önemli 8 oyuncumuz eksikti. Böyle bir durum bizim için büyük bir kayıp. Ancak yine de iyi mücadele verdik. Galatasaray hak ederek kazandı, onları tebrik ediyorum," dedi.

Maçın Zorluğu ve İlk Yarının Hayal Kırıklığı

Selçuk İnan, Galatasaray maçına hazırlanmada yeterli zamanları olmadığını belirtti ve "Defansif oyuncularımızla oynamak zorunda kaldık. İlk yarıda yediğimiz 2 gol benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. İkinci yarıda farklı bir sonuç alabilirdik," dedi.

İlk Goldeki Pozisyona Dikkat

İnan, Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz ile attığı ilk golde el olduğunu düşündüğünü belirtti. "Eski bir futbolcu olarak bu pozisyonda bir el olduğunu düşünüyorum. Hakemin hızlıca oyunu başlatmasını anlayamadım. Daha detaylı bir inceleme yapılmalıydı," diyerek VAR uygulamasına eleştirilerde bulundu.

Hakem Kararlarına Dikkat Çekti

Bu sezon hakem kararlarıyla ilgili genel bir değerlendirme yapan İnan, "Gaziantep FK Teknik Direktörü olarak bu sezon hakemleri eleştirmedim. Ancak hakemlerin takdir haklarının çoğunlukla rakip takımdan yana kullandığını düşünüyorum. Büyük bir futbol şehriyiz ve hakemlerin daha dikkatli olmasını rica ediyorum," ifadelerini kullandı.