DOLAR
34,13 -0,01%
EURO
38,01 -0,02%
ALTIN
2.916,13 0,03%
BITCOIN
2.165.684,26 0%

Galatasaray, Hatayspor Karşısında Sezona Merhaba Dedi

Galatasaray, sezonun açılış maçında Hatayspor'u konuk ederek kadrosundaki önemli değişikliklerle dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 09.08.2024 21:11
Güncelleme Tarihi: 09.08.2024 21:11

Galatasaray, Hatayspor Karşısında Sezona Merhaba Dedi

Sezona Dört Değişiklikle Başlangıç

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun açılış maçında Galatasaray, Atakaş Hatayspor'u ağırladı. Teknik direktör Okan Buruk, Turkcell Süper Kupa'da 5-0'lık yenilginin ardından ilk 11'de 4 değişiklik yaptı.

Galatasaray'ın İlk 11'i

Ev sahibi ekip, şu oyuncularla maça çıktı: Fernando Muslera, Leo Dubois, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi.

Yedek Kulübesinin Görünümü

Yedek kulübesinde ise Günay Güvenç, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Berkan Kutlu, Gabriel Sara, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Yusuf Demir, Michy Batshuayi ve Metehan Baltacı yer aldı.

Yeni Transferler ve Kadro Sorunları

Yeni transfer Gabriel Sara, kadroya alınırken, ağrısı bulunan Elias Jelert maç kadrosunda yer almadı. Diğer yandan, İngiltere'ye dönmeyi isteyen Wilfried Zaha, riske girmemek adına kadroda yer almadı.

Taraftar Desteği

Taraftarlar, kaptan Kerem Aktürkoğlu'na destek vermek amacıyla tribünlerden kendisini çağırdı ve "Arkandayız kaptan" yazılı pankart açtı. Kerem de bu destek için tribünleri selamladı.

Yerli Oyuncular ve Yeni Statü

Okan Buruk, Hatayspor karşısında ilk 11'de 3 yerli futbolcuya görev vererek yeni sezonda uygulanan yabancı oyuncu statüsünden faydalandı.

Taraftar ve Takım Buluşması

Galatasaray, 82 gün aradan sonra taraftarıyla buluşarak büyük bir coşkuyla maça çıktı. Geçen sezon iç sahadaki son maçlarını 19 Mayıs'ta oynamışlardı.

Hatayspor'un Yeni Transferleri

Atakaş Hatayspor, Galatasaray ile oynanan maçta iki yeni transferi Funsho Bamgboye ve Lamine Diackı ilk 11'de sahaya sürdü. Takımda Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Guy Kilama gibi isimler de yer aldı.