DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.150.983,09 -0,41%

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Karaborsa Bilet İddialarına Cevap Verdi

Eray Yazgan, karaborsa bilet satışına yönelik suçlamaları yalanladı ve haklarını savunacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 23.08.2024 21:30
Güncelleme Tarihi: 23.08.2024 21:30

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Karaborsa Bilet İddialarına Cevap Verdi

Galatasaray Kulübü'nden Karaborsa Bilet Yanıtı

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, hakkında çıkan "karaborsa bilet satışı üzerinden gelir sağladığı" iddialarına sert bir yanıt verdi.

İftiralara Karşı Açıklama

Yazgan, yazılı bir açıklama yaparak, basında yer alan dedikodularla hedef gösterildiğini, hiçbir belge olmadan ağır suçlamalara maruz kaldığını ifade etti. Ayrıca, İstanbul Emniyet Müdürlüğü veya İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde bilet soruşturması kapsamında ifade vermeye çağırılmadığını vurguladı.

"Bugüne kadar var olduğu iddia edilen bilet soruşturması ile ilgili olarak, hiçbir zaman ifade vermeye çağrılmadım. Emniyet ve savcılık ile bu konuyu sorguladım; böyle bir soruşturmanın olmadığını öğrendim. İftiralarla izlenme rakamları peşinde koşanların bunu da kamuoyuna sunmasını bekliyorum. Galatasaray ismini kullanarak menfaat sağlamadım ve kimseye göz yummadım, camiamın haklarını her zaman savundum ve savunmaya devam edeceğim." dedi.

Camia İçin Mücadele

Yazgan, görev süresi boyunca yaşadığı olayların, camianın güvenine zarar vermemesi adına usulüne uygun olarak ele alındığını belirtti. Ahlaki değerlerine olan bağlılığını yineleyerek, bu değerler uğruna her zaman mücadele edeceğini sözlerine ekledi.