DOLAR
34,15 -0,07%
EURO
38,16 0,07%
ALTIN
2.935,44 -0,09%
BITCOIN
2.219.713,87 -0,41%

Galatasaray'dan Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Açıklamalar

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Rizespor zaferinin ardından transfer süreci ve Osimhen hakkında bilgiler paylaştı.

Yayın Tarihi: 15.09.2024 01:22
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 00:46

Galatasaray'dan Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Açıklamalar

Galatasaray-Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Değerlendirmeler

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Başarılı Bir Transfer Dönemi

Hatipoğlu, başarılı bir transfer dönemi geçirildiğini ve bunun sahadaki performansa yansıyacağını dile getirdi. "Galatasaray, bugün gerçekten taraftarlarımıza güzel bir maç izlettirdi. Hem Çaykur Rizespor'u hem hakemini hem de oyuncularımızı kutluyorum" dedi.

Yeni Oyuncular ve Şampiyonluk

Yeni transferlerin takıma katkısının önemli olduğunu belirten Hatipoğlu, "Umarım güzel oyunlarla galibiyet alırız. Şampiyonluğu hak ettiğimizin sinyallerini veriyoruz" ifadesini kullandı.

İleriye Dönük Planlar

Transfer süreciyle ilgili yapılan eleştirilerin önemine değinen Hatipoğlu, "Galatasaray taraftarının eleştirisi bizim için kıymetli, fakat sosyal medya üzerinde her türlü görüş var" açıklamasını yaptı.

Osimhen'in Performansı

Transfer edilen Victor Osimhen için, "O, dünyadaki en önemli forvetlerden biri. Bu sezon onun performansını izleyelim. Umuyorum ki hem 25. şampiyonluğumuzu yaşarız hem de Avrupa Ligi'nde finale ulaşırız" dedi.

Icardi Hakkında Açıklamalar

Mauro Icardi hakkında çıkan transfer dedikodularına da yanıt veren Hatipoğlu, "Icardi şu an sakatlığını yaşıyor ve bizimle sözleşmeli. Başka kulüplerin hayal kurması beyhude" dedi.