DOLAR
34,23 0%
EURO
37,62 0%
ALTIN
2.919,65 0%
BITCOIN
2.145.887,27 -1,54%

Galatasaray, Alanyaspor'u Geçerek Liderliğini Sürdürdü

Galatasaray, Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdi. Yunus Akgün'ün golü, 3 puanı getirdi.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 21:19
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 21:19

Galatasaray, Alanyaspor'u Geçerek Liderliğini Sürdürdü

Galatasaray Liderliğini Sürdürdü

Sarı-kırmızılı ekip, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Müsabakada Galatasaray'ın tek golünü atan oyuncu Yunus Akgün oldu.

İlk Yarıda Etkili Oyun

RAMS Park'ta gerçekleştirilen karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray rakip kalede birçok fırsat yarattı. 28. dakikada Yunus Akgün'ün attığı golle ilk yarıda öne geçti. İkinci yarıda ise daha düşük bir tempo ile oynandı ve başka gol sesi çıkmadı.

Galatasaray 9 Maçtır Yenilmiyor

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 9 maçtır yenilmezlik serisini sürdürdü. Ligdeki son yenilgisini geçen sezon 37. haftada Fenerbahçe'ye karşı alan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon çıktığı 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Yunus Akgün'ün Başarısı

Yunus Akgün, Alanyaspor karşısında kaydettiği golle dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon 11 resmi maça çıkan Akgün, Süper Lig'de 2 gol, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 gol atarak takımının önemli isimlerinden biri haline geldi.

Galibiyet Hasreti Sona Erdi

Galatasaray, önceki iki resmi maçında elde edemediği galibiyetin ardından Alanyaspor'u yenerek hasretini dindirmiş oldu.

Ertuğrul'un Başarılı Performansı Yetersiz Kaldı

Alanyaspor'un kalecisi Ertuğrul Taşkıran, karşılaşmada birçok önemli kurtarış yaparak dikkat çekti. Ancak bu çabaları, takımının yenilgisini önlemeye yetmedi.

Alanyaspor'un Yenilmezlik Serisi Sona Erdi

Corendon Alanyaspor, bu mağlubiyetle birlikte 3 maçlık yenilmezlik serisine veda etti. Ligdeki son yenilgisini 4. haftada Fenerbahçe'ye karşı yaşamıştı.